Jerej 17 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju auspuh, nije u nekom stanju, mada, moze da se sredi. Neki pametnjakovic ga je sekao nekih dvadesetak santima od kraja i spojio ga je nitnama, tako da bi na tom mestu mogao da se zavari. Ako nekom treba, nek sam napravi cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad mozes premeri duzinu i sirinu. Ima li nesto unutra, jel nije prazan? Par crvenih...mada dok se sanira i uklopi, za to je vec moglo i da se kupi "normalan" izduv... p.s. Sta bi za one "brendirane" izduve, koje si spominjao da ces videti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Septembar 5, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Duzina i sirina sutra. auspuh se stvarno lepo cuje, samo sto je ovako ubogaljen. covek trazi oko 500 din da ga obvari okolo. A od brendiranih jos nista nije iskrslo. Namestio sam onaj wings i bas se dobro cuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Duzina i sirina sutra. auspuh se stvarno lepo cuje, samo sto je ovako ubogaljen. covek trazi oko 500 din da ga obvari okolo. A od brendiranih jos nista nije iskrslo. Namestio sam onaj wings i bas se dobro cuje. Jel sta mislis kako bi se na ovome cuo neki 2T ?? :DD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan 2T s ovim ne bi radio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Duzina i sirina sutra. auspuh se stvarno lepo cuje, samo sto je ovako ubogaljen. covek trazi oko 500 din da ga obvari okolo. A od brendiranih jos nista nije iskrslo. Namestio sam onaj wings i bas se dobro cuje. na koj motor je bio auspuh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan zx7r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan 2T s ovim ne bi radio zasto? svi to govore ali niko jos nije argumentovao sa tehnicke strane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da argumentuje.... jednostavno ne moze..... mislim,mozes ti da stavis ali nece imati fabricke perfomanse.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da argumentuje.... jednostavno ne moze..... mislim,mozes ti da stavis ali nece imati fabricke perfomanse.... zasto sam ocekivao ovakav odgovor?! kao i svi ostali do sada! a verovatno postoji valjan razlog ako ga ima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Septembar 7, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Nema povratnu kompresiju,moze da se stavi bilo sta jedino sto tada nece ici. Ako se pravi onda se moraju postovati odredjene mere i uglovi zavisnosti od modela do modela. Naj bolje je uzeti fabricki ili racunati pa sam praviti. Isusivace ga i imace rupe na gasu,imace knedlu na malom gasu ili vecno ici u obrtaje i slicno Jednostavno nemoze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan drugim recima kolege opustenog ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad offujemo čoveku oglas, bolje temu da smo otvorili Ja poznajem jednog člana ovog foruma koji je na yamahu tdr125 2T stavio izduv sa R1 i nije imao nikakvih promena osim u zvuku. Moraću samo da ga pitam da li je izduv bio prazan ili je imao nešto unutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 7, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj clan ;D 2T bi radio sa ovim izduvom! Ko je uveren da ne bi...neka bude...vidim da ovde svi sve znaju...ali neka...sve je to za ljude...sto neko ne proba prvo...nego svi vrte istu pricu u nedogled... Ja sam sebi na Yamaha TDR 125 stavio Yamaha R1 Carbon izduv i naravno da radi...ne daje mu kompresiju top, vec izduvna grana...raspitajte se malo bolje kod ljudi koji znaju kako funkcionise 2T, kako radi cudo zvano motor... Znaci ovo je provereno u praksi...a cuje se kao grom...a i ide bolje...inace izduv je cak bio skroz prazan! izvinjavam se na off-u teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da radi ali koliko dugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Manite se price, nego vadite pare.. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj clan ;D 2T bi radio sa ovim izduvom! Ko je uveren da ne bi...neka bude...vidim da ovde svi sve znaju...ali neka...sve je to za ljude...sto neko ne proba prvo...nego svi vrte istu pricu u nedogled... Ja sam sebi na Yamaha TDR 125 stavio Yamaha R1 Carbon izduv i naravno da radi...ne daje mu kompresiju top, vec izduvna grana...raspitajte se malo bolje kod ljudi koji znaju kako funkcionise 2T, kako radi cudo zvano motor... Znaci ovo je provereno u praksi...a cuje se kao grom...a i ide bolje...inace izduv je cak bio skroz prazan! izvinjavam se na off-u teme Cak su ovi na trkama poludeli sto voze bez topa Top nema veze sa povratnom kompresijom, kao sto rece Mali Motordzija konus auspuha tj izduvne grane radi sav posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kako nebi dalje OFFovali coveku temu,selimo se sa pametovanjem na jednu temu koja je odavno bila zapostavljena! nadam se da ce tako biti u redu! sretno sa prodajom! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7680.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi na kraju- dužina i širina, do tog isečenog mesta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju dimenzije itd i na koliko kubika je bio. A usput potrebna su mi dva topa (par) za mog kineza od 150 ccm. Pa ako nešto ima javljajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuju dimenzije itd i na koliko kubika je bio. A usput potrebna su mi dva topa (par) za mog kineza od 150 ccm. Pa ako nešto ima javljajte. ukrali banditi,originalne?! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan duzina topa : 42 cm sirina topa : 13 cm duzina grane : 40 cm precnik grane : 7 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan I koliko para ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan tri hiljade.. nadam se da nije puno, ako jeste, smanjicemo cenu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Septembar 13, 2010 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...