TOUCUTTER71 189 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Momci moram vas razočarati izgleda da taj hard disk ma kom sam imao te slike neće da se podigne popizdio sam videću da ga odnesem kod mastora barem ako može da mi skine podatke nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 14, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde za džigija,reši nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 5, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa 2013-2023 Kao i svake godine na ovaj dan ponovo sam pročitao ovaj legendarni putopis. Mnogo mi nedostaju iz putopisa slike koje još uvek pamtim kao kroz maglu. Ne mogu da verujem da je već prošlo 10 godina kako nas je napustio naš Džigi. Nije ostvario svoju želju da zajaše novu Teneru 1200. Nadam se da se IGOR vozi sa svim našim kolegama koji su nas napustili nekim drugim nebeskim putevima. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 5, 2023 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, ZEMZEM je napisao: Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa 2013-2023 Kao i svake godine na ovaj dan ponovo sam pročitao ovaj legendarni putopis. Mnogo mi nedostaju iz putopisa slike koje još uvek pamtim kao kroz maglu. Ne mogu da verujem da je već prošlo 10 godina kako nas je napustio naš Džigi. Nije ostvario svoju želju da zajaše novu Teneru 1200. Nadam se da se IGOR vozi sa svim našim kolegama koji su nas napustili nekim drugim nebeskim putevima. Pogotovo sa Saletom TOUCUTTER71.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Samostalni odlazak na Hr. Jadran.....a tamo???? Riba zvana Vanda!!!!!!!!!! Nikad prije a teško da ce itko poslije napisati tako nesputan, spontan i iskren putopis. Što se Džigija tice on i dalje vozi, puši, brusi, popravlja, putuje ..... i radi sve drugo što je volio i voli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17179 Napisano Februar 23, 2023 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citao u pravo vreme, dok su i slike bile dostupne. Dobra stara vremena. Nikad vise ovakvih putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je zadovoljstvo ugostizi Džijija i Saleta-TOUCUTTER71, na žalost nisu bili skupa u isto vrjeme tu kod mene. Voze se oni i dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Mart 1, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo pređoh ovu lektiru. Šteta što nema više slika da uživanje bude potpuno . Džigi, nadam se da nas posmatraš sa nekog boljeg mesta i voziš puteve koje si želeo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...