PROFA_NS 8 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svim forumašima, red bi da se predstavim kao novi član . Ja sam Marko, iz Novog Sada, imam 23 godine, završio sam Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, poznatiji kao DIF . Veliki sam zaljubljenik u motore, ali mi finansije nisu dozvoljavale da se ranije ozbiljnije posvetim ovom hobiju, na proleće planiram da kupim nekog pouzdanog i lepog ljubimca, pa sam se po preporuci bajkera sa moto skupu u Banatskom Sokolcu učlanio u vašu veliku porodocu, i mogu reći da mi je velika čast. Toliko od mene za početak, nadam se da ćemo se lepo družiti, i sarađivati. Srdačan pozdrav svim forumašima sa Dunava iz Novog Sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 1, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao.Lepo su te uputili,svaka chast. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo komsija i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komso ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...