djura 28 Napisano April 27, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za batu! :kul: Djuro' date=' kada ces ti na neki motor da sednes? :wink: :baeh:[/quote'] Pa lepo sam te pitao da li ces da mi ostavis tvoj kada si zvao za ciradu. To mi je bila sansa, ali ti si ispao smrad... :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 27, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hej' date='hej ...staniiii malo ! Pa zar nisi [b']baš ti[/b] ,na jedom drugom mjestu u ovom forumu ( zzr 1400 vs Hayabusa OFF) napisao za Kawu da je ,uz Busu, NAJRUŽNIJI IKADA napravljeni motocikl,ružniji i od Morbidelija...??? :-k Ili si ,za samo jedan dan,progledao,ili je nešto drugo u pitanju. Meni je ta KAWA prava STRAVA. Èestitam momku na pravom izboru! Ja i dalje mislim da su Busa i ZX 14 ruzni, doduse crni je malo lepsi od ostalih, ali ovom decku bas lepo stoji. Ja sam pokusavao da mu nadjem polovnog ZX-12 ali su svi bili skupi 10 soma za 2005 a novi ZX-14 je placen sa porezom 11 hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hej' date='hej ...staniiii malo ! Pa zar nisi [b']baš ti[/b] ,na jedom drugom mjestu u ovom forumu ( zzr 1400 vs Hayabusa OFF) napisao za Kawu da je ,uz Busu, NAJRUŽNIJI IKADA napravljeni motocikl,ružniji i od Morbidelija...??? :-k Ili si ,za samo jedan dan,progledao,ili je nešto drugo u pitanju. Meni je ta KAWA prava STRAVA. Èestitam momku na pravom izboru! Ja i dalje mislim da su Busa i ZX 14 ruzni, doduse crni je malo lepsi od ostalih, ali ovom decku bas lepo stoji. Ja sam pokusavao da mu nadjem polovnog ZX-12 ali su svi bili skupi 10 soma za 2005 a novi ZX-14 je placen sa porezom 11 hiljada. Mora da mu lijepo stoji kada je momak kao kuæa a ima preko 190,ne voze to seka-perse.( neka se ne ljute ovi sa manje centimetara,nisam mislio na njih nego na svilene šminkere ) I ja bih se odluèio za ZX 12 R,ZX 14 je niži i nešto duži,pa i pored malo više konjiæa, djeluje više kao turista.A ZX 12 nije na cijeni bez razloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Bicikli Ali dobar bicikli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...