navigator 15 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li neko ima iskustvo sa saniranjem ogrebotina. Danas su mi prevukli kljucem preko rezervoara i imam ogrebotinu duzine 20+ cm. Radi se o metalik crnoj boji i izuzetno je uocljivo, Da li je neko imao iskustva sa uklanjanjem ogrebotina? Da li za to postoji neki reparacioni kit ili pak mora da se vozi kod majstora? I koliko se krecu cene kitova ili mojstorovih ruku. Unapred hvala na savetima. P.S. izvinjavam se ako postoji vec ovakva tema, dugo sam trazio i nisam nasao da vec postoji, ako postoji bicu zahvalan za link te teme. Pozdrav Navigator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je povrsinski ogrebano,moze se sanirati vodenom 2000,i odgovarajucim pastama,ali ako je skinuo lak,nema pomoci,samo farbanje,koje u zavisnosti od rezervoara ,a i od majstora moze biti od 50€ pa na gore,da se nebi nista poznavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Lak za nokte (posto je metalik, mozda neki sa sljokicama ;D ) i neko zensko koje zna da ga koristi. Moze lepo da sakrije (doduse ne znam kakva je boja i stanje kod tebe), mozda nije savrseno kao farbanje, ali ne kosta puno i radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za lak za nokte sam i ja probao, dodushe na autu. Nije loshe ispalo, naravno kao uteshna varijanta, ali finansijski najmanje boli. Kada se nanosi najbolje je nanositi polako, pomalo, tackanjem, a cilj upotrebe je popuniti brazdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Dosta prodavnica boja i lakova prave boje po uzorku na rezervoar koji ili odneses ili oteras motor pa uporede sa uzorcima. Kada ti naprave boju najbolje je uzeti ili cetkicu za vodene boje ili stapic za usi i polako prefarbas ogrebotinu. U setu dolaze uglavnom i razdredjivac, katalizator, lak i naravno boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...