Jump to content

Moto Zajednica

Saniranje Farbe ostecene kljucem

Recommended Posts

• U prolazu, 55 postova

Pozdrav ljudi,

da li neko ima iskustvo sa saniranjem ogrebotina. Danas su mi prevukli kljucem preko rezervoara i imam ogrebotinu duzine 20+ cm.

Radi se o metalik crnoj boji i izuzetno je uocljivo, Da li je neko imao iskustva sa uklanjanjem ogrebotina? Da li za to postoji neki reparacioni kit ili pak mora da se vozi kod majstora? I koliko se krecu cene kitova ili mojstorovih ruku. Unapred hvala na savetima.

P.S. izvinjavam se ako postoji vec ovakva tema, dugo sam trazio i nisam nasao da vec postoji, ako postoji bicu zahvalan za link te teme.

Pozdrav Navigator.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Ako je povrsinski ogrebano,moze se sanirati vodenom 2000,i odgovarajucim pastama,ali ako je skinuo lak,nema pomoci,samo farbanje,koje u zavisnosti od rezervoara ,a i od majstora moze biti od 50€ pa na gore,da se nebi nista poznavalo

• Drug član, 2265 postova

Lak za nokte (posto je metalik, mozda neki sa sljokicama  ;D ) i neko zensko koje zna da ga koristi.

Moze lepo da sakrije (doduse ne znam kakva je boja i stanje kod tebe), mozda nije savrseno kao farbanje, ali ne kosta puno i radi posao.

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s

Ovo za lak za nokte sam i ja probao, dodushe na autu. Nije loshe ispalo, naravno kao uteshna varijanta, ali finansijski najmanje boli.

Kada se nanosi najbolje je nanositi polako, pomalo, tackanjem, a cilj upotrebe je popuniti brazdu.

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Dosta prodavnica boja i lakova prave boje po uzorku na rezervoar koji ili odneses ili oteras motor pa uporede sa uzorcima. Kada ti naprave boju najbolje je uzeti ili cetkicu za vodene boje ili stapic za usi i polako prefarbas ogrebotinu. U setu dolaze uglavnom i razdredjivac, katalizator, lak i naravno boja ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja