slavisa978 104 Napisano Avgust 30, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ... молим поштоване колеге да ми помогну у одабиру моторног уља, свећица и филтера ваздуха (време је за сервис) за мој Трансалп ... дајте своја искуства, избор и молим вас када наведете произвођача напишите целу ознаку производа, онако како бих могао да тражим од продавца, а да ме при том не гледа бело или ми изнесе пола рафа ... хвала пуно унапред ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 30, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ova pitanja su vise puta odgovorena, ako ne u posebnim temama sve ove podatke mozes naci u Transalp temi tako da nemoj da te mrzi da procitas ili koristis pretragu. To sto tebe mrzi da se malo pomucis znaci da neko drugi treba da to radi umesto tebe, a to nije lepo. Da ne mislis da sam lose raspolozen ja cu ti odgovoriti ali drugi put prvo pretraga pa eventualno post u za to vec otvorenoj temi, u ovom slucaju TA tema, pa tek onda ako ne pomaze nova tema. Svecice za TA: NGK DPR8EA-9 ili Denso X24EPR-U9 (idu ti 2 svecice po cilindru iliti 4 ukupno) Ulje: Mozes mineralno mozes i polusintetiku gradacije 10w40. Ja koristim polusintetiku. Svaka poznata firma ce ti raditi posao, a ja konkretno koristim Motul 5100 10w40 (ide ti 2,4l sa promenom filtera koji obavezno treba zameniti pri promeni ulja) Filter vazduha: Svaki proizvodjac ima neku svoju oznaku tako da odes u radnji i trazis filter za TA a oni pogledaju u katalog i daju ti odgovarajuci. Iako se po nekim katalozima koji imaju proizvodjaci pominju razliciti filteri vazduha u zavisnosti od godista to nije tacno vec svi imaju isti tako da samo nek ti daju onaj koji je po katalogu za bilo koji TA. Eto tolko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 30, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ... хвала пуно ... извињавам се уреднику и свим члановима форума ... ... трудићу се да се ово не понови ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...