nikol 0 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan da se pohvalim stigao mi je motor NAPOKON! U pitanju je kinroad od 250cc. Zanima me da li ima neko iskustva sa njim i sta bi bilo najbolje da zamenim na njemu (jer sam cuo da je zezanje sa sitnicama koje su lose standardno za taj motor)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, pocni da citas http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33828.0 pa ako budes imao i dalje nekih pitanja ima mnogo ljudi koji odlicno poznaju ovaj motor. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo procitaj temu ciji je link Zoltan postavio, a ako budes imao jos nekih pitanja nastavi tamo. Ovu temu zakljucavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...