xt1200z 0 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Hellas-Preveza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!!!!!!!!Zovem se Kostas i ja sam iz Grcke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 30, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Mozes li reci jos nesto o sebi... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 30, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Iz kog si mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Grckoj! Dobrodosao Kosta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xt1200z 0 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Hellas-Preveza Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam studirao u Beogradu od '85 do '90.Sad zivim u Grckoj na mestu Preveze.Vozim novu modelu Yamahe,xt1200z Super Tenere.Nadam se da sledeceg godine budim mogao doci kod tvoje zemlje ''ponovo''! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xt1200z 0 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Hellas-Preveza Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Iz kog si mesta? Vlado,ja sam stanovao na Banovom Brdu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 2, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Kostas! Stvarno nema potrebe za ovolikim slovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 2, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kalispera Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!! koliko je kod vas regitracija za to cudo koje vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saillor 68 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xt1200z 0 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Hellas-Preveza Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!! koliko je kod vas regitracija za to cudo koje vozis? Mislim mora da bude oko 60-70 komade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 5, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Kostas ! pozdrav!! koliko je kod vas regitracija za to cudo koje vozis? Mislim mora da bude oko 60-70 komade! Pa to je sasvim OK . Verovao ili ne kod nas to košta oko 450-500 "komada" ... :o :-\ Možeš li da nam preneseš svoje utiske o XT1200Z ... u ovoj temi : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43639.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pot opj ceni se ni kod nas nebi prodavali motori vece kubikaze nego bi se vozlili! ja sam licno odustao od transalap jer je prva registracija bilo 18700din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kostas. Da li znas gde je ovo slikano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancer 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz za brata Grka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xt1200z 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Hellas-Preveza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kostas. Da li znas gde je ovo slikano? Pa naravno znam,to je u Prevezi.Znam da znas!Sandra mi nasla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...