gasa 3 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu novcijatu, nikad obucenu crnu no-name koznu jaknu, od deblje koze, bas je kvalitetna jakna, nije neko djubre. Kupio sam je prosle godine za 120 evra i nikada je nisam ni obukao. Jakna je L velicine, ima neke protektore na rukama i ramenima, ja sam visok 176 i tezak 72 i malo mi je veca. Ako nekoga zanima, mogu i slike da okacim, cena 100 evropskih novcanica, razne razmene moguce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo bi lepo da okacis slicice da vidimo o cemu se tu radi i josh kad bi nam rekao dali ima luftere...... de bi nam kraj bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Luftere na zalost nema, slike u nastavku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da je vratimo na prvu stranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...