mjoe 60 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan @ Spettacollo: Možda moj tekst zvuči "da ne volim ove na motorima". Brale volim i to baš volim, ali ne kada gomila napaljene klinčadije (pa makar imao i 45 godina, napaljeni si klinac) počne da kenja "ugrožen sam u saobraćaju". Jesi ugrožen si i zgrožen sam kada vidim kako se ponašaju vozači ispred mene kada naidju na nekoga sa 50 ccm, ili kada uleću u preticanje a motor dolazi u susret. Dva primera odozgo pokazuju baš ono što prosečan vozač automobila vidi i oseća prema nadrkanim R džijama. Kažeš sedi na jači motor? Imam jači auto. Ništa strašno, čak smešno ali opet sasvim dovoljno za divljanje. Volim da zadivljam i da kratim krivine x2 od ograničenja, ALI to ne radim. Zbog čega? Jebiga dovoljno adrenalina za celi život me je spucalo i stvarno ne želim da povredim druge mojom nepromišljenošću. Adrenalin dobrodošao ali samo ako ne ugrožavam nikoga pored sebe. npr: Ma kakav bre adrenalin? Ja to probao na proslom letovanju, nema tu trunke adrenalina, cisto opustanje u pogledu Skok padobranom je nesto drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije snimak ali slika govori sve. Novi Beograd, pumpa Petra, pre OTC-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Nije snimak ali slika govori sve. Novi Beograd, pumpa Petra, pre OTC-a. Sta li je ova budala pokusavala..... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je verovatno neko ko je izasao iz nove zelene pijace u okviru buvljaka. Covek probo rakiju pre kupovine i eto greske. Nego morao je dosta da vozi do semafora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim,ovde vecina ljudi ne shvata sta je to motocikl i kako se vozi.mislim da momci sa snimka voze skroz ok,ako im ne uzmemo za zlo punu liniju!navescu vam moj primer;kada vozim skuter ,vozim ga kao sto treba,to jest izvlacim njegov maksimum!kada vozim R-a,vozim ga kao i sto se voze takvi motori,naravno da ga necu voziti kao sto vozim skuter!kada uzmem o d druga kruzera,ne vozim ga kao R-a da ga obaram kao blesav nego lagano 50-70 km/h sa uzivancijom .svako ko kaze da R-a vozi polako i pazljivo,taj kenja ili je promasio motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pratim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim,ovde vecina ljudi ne shvata sta je to motocikl i kako se vozi.mislim da momci sa snimka voze skroz ok,ako im ne uzmemo za zlo punu liniju!navescu vam moj primer;kada vozim skuter ,vozim ga kao sto treba,to jest izvlacim njegov maksimum!kada vozim R-a,vozim ga kao i sto se voze takvi motori,naravno da ga necu voziti kao sto vozim skuter!kada uzmem o d druga kruzera,ne vozim ga kao R-a da ga obaram kao blesav nego lagano 50-70 km/h sa uzivancijom .svako ko kaze da R-a vozi polako i pazljivo,taj kenja ili je promasio motor! Niko ne prica da R-a vozi polako,samo (ne samo R-ove) svaki motor treba voziti s paznjom,i bezbedno (ako ti se zivi jos malo)Ne kazem ja sad da sednem na GSXR i da idem 30,Volim ja i da mu opicim i 200+ ali nekad moras i da ga smiris na 30 sve zavisi od ukupnih uslova saobracaja... ;D 8-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate nemam ni ja ništa protiv vozača R-ova, taj motor se tako vozi i kraj. Smeta mi samo kada se pojavi novi post u crnoj hronici sa komentarima, oduzeo mu vozač auta prednost, a motor se kretao na deonici gde je ograničenje 40 bar 140. Koliko se puta Vama R-ovcima desilo da dok vozite auto u gužvi (posao, obaveze, devojka, žena, deca...) ne obraćate pažnju na daljinu više od 20-30 metara? Tako da nisam ni na čijoj strani, ali bi više voleo da se ti motori ne voze tako po centru grada i urbanim sredinama gde Vas na svakom ćošku čeka potencijalno sranje. Ali voziti tamo gde te niko ne vidi nije zanimljivo, ego je u pitanju, zar ne. Inače, zašto se snimate dok divljate po gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 4, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav grad, kakva okolina, ja mog vozim po garaži.........i to max 25 kmh Zamisli da stanem na semaforu u gradu pored Afrike, pa propao bi kroz zemlju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakav grad, kakva okolina, ja mog vozim po garaži.........i to max 25 kmh Zamisli da stanem na semaforu u gradu pored Afrike, pa propao bi kroz zemlju ;D Pa realno... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Octobar 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Neko vreme me nije bilo na forumu, i nisam mogao da pratim ovu temu kao ni ostale, zamisao je bila da se u ovoj temi postave NAŠI snimci, NAŠIH iskustava u vožnji, ali toga ovde najmanje ima! Offovanje ove i svake truge teme nam neće doneti ništa sem pumpanje ega i čisčenje sujete! Ako nekome ne odgovara ili se nesviđa tema, nemora ni da je prati ni da komentariše u njoj! Na ovih 10 strana je svega bilo, i rasprave, i prepucavanja, i proseravanja, i "pametovanja", i skupljanja zvezdica ... najmanje je bilo onog čega treba, a to su snimci i komentari vezani za njih! Svaka čast ljudima koji su postavili SVOJE snimke i komentarisali ih, i pokušavali svojim doprinosom da pomognu i eventualno ukažu i edukuju na neke situacije, a ovim ostalima, nemam šta da kažem sem da su SUVIŠNI u ovoj priči. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Octobar 9, 2010 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem da podrzavam ovu akciju i u planu mi je da pazarim neku od kamerica. Bravo za ideju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Maj 14, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan da li je toliko tesko ipratiti naziv teme i NE promasiti temu? snimci? koje kamere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...