miloraden 2 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,Iz Sombora sam vozim yamahu yzf-750 r.trokira do 3000-3500 obrtaja a kad probije ide kao luda,nekad oce da radi na 3 klipa.ako neko moze da pomogne dobro bi mi doslo,skoro sam uzeo motor u takvom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan imas drugih podforuma gde se mozes obratiti za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, za tvoj problem najbolje je javiti se u neki ovlašteni servis. imaju znanja i iskustva i lako im je doci do djelova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mile prijatelju, lako je otici kod ovlastenog servisera, nemoj smesti sa uma da je nasa finansiska situacija prilicno losa........jednino sto imamo to je vreme mada moras priznati da je i to nesto... A ti prijatelju probaj za pocetak da zamenis svecice, ako nisu one onda veravatno stelovanje karburatora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan hvala Dzigorius,danas sam narucio svecice.ja sam iz Sombora,nema kod nas ovlascen servis za yamahu.ima par majstora koji rade ovako,ja sam inace auto mehanicar radim vec 10 godina,velike motore nikad nisam radio zato sam pitao za savet.nisam ja pri nekim parama da teram u ovlasceni servis.koje ulje da sipam u njega?malo mi je trosan motor,dal bi valjalo da sipam neko malo gusce ili ne?pozdrav svima i hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da smo kolege, resices ti to sam, tako i treba jednom kada se napatis naucices za sva vremena a to je najvece vrednost.........drago mi je da imamo jos jednog mehanicara na sajtu jer nas nikada nije dosta jer na zalost vozimo manje vise krseve...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...