Pancer 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Miliutin i odskora vozim bmw 1200 GS.Inace zivim na jednom brdu izmedju Leskovca i Prokuplja poznatijem kao Beli kamen.Motore vozim odkako znam za sebe i osim BMW imam i ttr-600 koja mi sluzi za teren.Pozdrav i ako neko navrati u ove krajeve obavezno da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Milutine. Imacu u vidu poziv za kaficu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav s' Ladu ;D e rodjace imam ja rodbine na Belom Kamenu ... inace mi je deda tamo rodjen !!!! Dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Ne znam gde je tacno Beli Kamen, ali ja sam iza drugog brda, u komsiluku.... ;D Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miky 1 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: yamaha yzf-r6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1409 Napisano Avgust 31, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znachi s juga si a ne s ladu ;D Hvala na pozivima i dobrodosao ti nama ovde,vikendom ako si u Bgu dodji na Gusar,splav u bloku 70,mjuza odlicna,atmosfera jos bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 1991 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija. Lepa je priroda tu kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Avgust 31, 2010 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Samo kad se setim...jedan od boljih Lekovačkih roštilja... SRČ...mmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Milutine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Avgust 31, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i Dobrodosao ...lep restorancic na belom kamenu... otac je poreklom iz mesta blizu prokuplja pa znam te krajeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancer 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobroslici i naravno da ste svi pozvani da svratite kod mene kad ste u prolazu pogotovu kolega sa BMW-om.Inace ja sam rodjen i doskoro sam ziveo u Australiji a posto su moji poreklom sa ovih prostora resio sam ovde da napravim kucu za odmor a mozda i nesto vise ko zna ako nadjem neku lepu djevojku ovde. Inace etnokafana sa bazenom na Belom kamenu mi je takoreci u komsiliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...