Jump to content

Moto Zajednica

Motorista udario pesaka u meljaku

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Danas oko 15h na ibarskoj u meljaku ispred prodavnice idea je decko motorom udario pesaka koji je pretrcavao ibarsku.Motor je honda ne znam koja jer je odletela 50 metara od mesta udarca i zabila se u zbunje.Jedan drugi motorista koji je bio sa njim mi rece da se decko zove dejan i da je iz rusnja 1979 godiste.I motorista i pesak su teze povredjeni ,neki prisutni mi rekose da motorista nije dolazio svesti i da su ga tako i odvezla kola hitne.

jer zna neko sta se dalje desava sa nasim kolegom ,inace je kazu bio u ful opremi i imao je  i neke torbe verovatno je krenuo negde na put.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

Danas oko 14 sati, u Meljaku kod prodavnice Ideje,motociklista je udario pešaka...i jedan i drugi su u teškom stanju preveženi u Urgentni Centar, bio sam u koloni neposredno iza udesa....moram reći da je hitna pomoć stigla za 30-35 minuta , a policija za 45 minuta,nesreća je ista kao sa Zextrimom,,,vozač automobila iz pravca grada staje preko puta Ideje,zatvara vrata i stupa na kolovoz ledjima okrenut saobraćaju. metar ispred motorcikliste koji je vozio bliže desnoj strani kolovoza i ne brže od 50-60, za divno čudo, ovu priču su potvrdili očevici kao i supruga pešaka, koja je sve gledala izlazeći iz kola....Strašno....

Motociklista se zove Pantić Bojan...vozio je Hondu cbr1000 rr, crnu, imao je ful opremu, kožni kombinezon, shoei kacigu....mislim da je iz Železnika ili Rušnja....

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

jer zna neko sta se dalje desava sa nasim kolegom ,inace je kazu bio u ful opremi i imao je  i neke torbe verovatno je krenuo negde na put.

Da, on i taj drugar su krenuli na more....sticajem okolnosti njegov drugar je ostao na uvidjaju..

• Ne silazi, 6698 postova
  • Motocikl: đački pešački

Auuuuu bre sta je ovo.... svaki dan sve gore...

Ne može dan da prođe a da odem od tačke A do tačke B a da nemam neku vruću sitaciju. A mi se samo međusobno jadamo, izjavljujmo ovde na forumu interna saučešća porodicama ubijenih...Dok ne pritisnemo neku akciju, neće biti bolje. Ovo je opet primer bezočne bahatosti tog vozača koji je nastradao ko pešak.

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

ovih dana mi je bio tu prijatelj iz beca koji vozi motore preko 20 godina i tamo nije imao ni jednu opasnu situaciju, a ovde je za dvadesetak dana kaze mogao da zagine bar deset puta.Evo jedne od situacija koju sam snimio danas u rakovici.Trbalo bi da se organizujemo i da pocnemo da snimamo bahate vozace i da predajemo snimke nekome ko ce nesto preduzeti povodom toga.Kada bi se to proculo mislim da bi vozaci automobila vise pazili na nas motoriste.

evo danasnjeg snimka kad gospodja propusta automobile i ukljucuje se ispred motora kao da on ne postoji...

• Dukags, 291 postova

ovih dana mi je bio tu prijatelj iz beca koji vozi motore preko 20 godina i tamo nije imao ni jednu opasnu situaciju, a ovde je za dvadesetak dana kaze mogao da zagine bar deset puta.Evo jedne od situacija koju sam snimio danas u rakovici.Trbalo bi da se organizujemo i da pocnemo da snimamo bahate vozace i da predajemo snimke nekome ko ce nesto preduzeti povodom toga.Kada bi se to proculo mislim da bi vozaci automobila vise pazili na nas motoriste.

evo danasnjeg snimka kad gospodja propusta automobile i ukljucuje se ispred motora kao da on ne postoji...

Vala jes samo sam juce pre podne 3 x slicnu situaciju, dva puta u Bataji jednom u Bg + ispred sebe dva polukruzna okretanja preko pune linije... i kako se ne bi desavale nesrece, kad mi ovo postalo skoro normalno - ali da li mozes svaki put da izbegnes ??? :(

Koliko sam čuo Pablo ima ideju da uzme desetinu kamera i da razdeli onima koji mnogo voze i da sve ovakve snimke šalje policiji što će biti osnov za kažnjavanje bahatih potencijalnih ubica. Kamera nije više skupa, vrlo kvalitetna košta oko 7.400 kod Pegaza i kad bi se samoorganizovali, dobili bi još veći  popust pored redovnog za članove BJB. Ja sam član na nakoliko auto foruma i mislim da treba postaviti ovaj klip sa upozorenjem da će se sve više snimati saobraćaj sa ovkvim privatnim snimcima. Još samo da se obratimo Policiji da zvanično potvrde validnost snimaka u procesu sankcionisanja prekršioca.

• Svrati ponekad, 219 postova
  • Motocikl: Bmw s1000xr

Bas u petak kad smo kretali na skup MK FAMILIJ-e... islo nas osmoro sa motorima, i lik stoji na raskrsnici,i ko da ceka da mu se priblizimo pa da se ukljuci,jbt..kao da nismo bilo vidljivi i sva sreca pa smo svi isli polako! inace bi nas sve pobio! Znaci covek nas je video,malo sacekao da se priblizimo i onda se ukljucio u raskrsnicu.... Desetoro ociju da imam bilo bi mi malo za ovaj uzurbani Bg ! ! !  :-[

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Ја најискреније размишљам да узмем неку оловну палицу и да је намонтирам негде на мотор, чим ме неко исече овако на раскрсници, ја њему разбијем шоферку, ако крене нешто да кења, сачекамо полицију нека направи записник наека ме тужи шта год оће али биће без шоферке.....може и неко друго стакло и може опција без стајања и сачекивања полиције....па нека размишља кад следећи пут ''не види '' мотоциклисту.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ja sam protivnik agresije na putevima ali u takvim situacijama je parče keramike mnogo elegantnije rešenje  ;)

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ900

Ja sam protivnik agresije na putevima ali u takvim situacijama je parče keramike mnogo elegantnije rešenje  ;)

Jeste elegantnije,

ali skoro uvek će pomisliti da mu je kamenčić ili nešto drugo razbilo staklo

a ne motociklista kojeg je ugrozio.

Tako da sam ja ipak za DzOkSovu varijantu.

Barem zna šta ga je i od koga snašlo  ;)

Jesmo li za neku video akciju ili ne?

Ako će i to da pomogne,

što da ne.

Pa, od našeg forumašenja nema ništa i naša izneta iskustva i saveti teško da će da pomognu mnogo.

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ900

Jesmo li za neku video akciju ili ne?

Ako će i to da pomogne,

što da ne.

Pa, od našeg forumašenja nema ništa i naša izneta iskustva i saveti teško da će da pomognu mnogo.

Kako bi bilo da se otvori nova tema,

ili da se koristi tema za "Nalepnice-bezbednost",

da ne bi ovde više offovali ?!

Ajd da vidimo dal da ne ofujemo više i otvarimo temu, al ne uz nalepnice već posebnu u kojoj bi svi skupljali video materijal uz opis.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja