to crank 5322 Napisano Avgust 27, 2010 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio prepodne na Hngrng i taman se otuširao i spremam se da palim kad vidim grupu od jedno 15 Srba. (mislim - 15 građana Srbije ) Izašli su sa popodnevnom grupom u, ja bih rekao, ogromnu gužvu na stazi. Pretpostavljam da su neki od njh na forumu pa bih voleo da čujem utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Subotice,sad cu da ih pojurim da postave material na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Avgust 27, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pa bih voleo da čujem utiske. Ma sta ce reci , sretose nekog starca sa K3 , redari ga tjeraju sa staze zbog zagusenja saobracaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel se zavrsila ta staza? Zar nije trebao motoGP da bude tu jos pre dve godine, pa samo odlazu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel se zavrsila ta staza? Zar nije trebao motoGP da bude tu jos pre dve godine, pa samo odlazu. Balatonring je staza o kojoj ti pricas, a tocrank, koliko sam primetio, cesto vozi na Hungaroringu, to je staza na kojoj se vozi F1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan ma da, sad sam se setio, zadnja F1 trka je bila tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Subotice,sad cu da ih pojurim da postave material na forum. Pa šta bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Septembar 1, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pa,jos ih jurim > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matija_gsxr 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak ima termin na hungaroringu ako nekog zanima dobrodosao je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...