hajduk 30 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da postoji vec ova tema, ali nam je forum postao bre mnogo jak i ne mogu da se snadjem...pa me interesuje da li bi neko mogao da me uputi na temu ili jos bolje na ljude koji se bave uvozom motora? Hteo bih da uvezem jedan lep transapl iz Nemacke Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan odes na pretragu i ukucas uvoz... prosto ko pasulj... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam al mi izvaci gomile ovakvih rezultata suvozacko mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj uvozit kad te mrzi, odi lepo u špediciju, kod zastupnika, dilera, plati i reši problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ti odgovorim Ako ti je zelja da uvezes motor, evo mali savet za tebe. Trazi motor za sto vise opreme, ne zanemaruj tu stavku, osim naravno godista i kilometraze. Evo ti primer: http://www.moto.it/moto-usate/honda/transalp-600/transalp-xl-600v--1997-99/index.html?msg=2626481 Ovaj ima sve, centralni stender (vrlo bitno) i sva tri kofera (i naravno nosace za njih). Kres-bar je najjeftinija stvar i to se ovde napravi bez problema. Raspitaj se koliko koji deo opreme kosta i izmeri sta ti se najvise isplati. Imas i obrnute primere, malo presao (hm, hm) i malo skuplji, ali bez icega, evo primer: http://www.moto.it/moto-usate/honda/transalp-600/transalp-xl-600v--1997-99/index.html?msg=2685875. Evo ti sad, razbijaj glavu! ;D ;D ;D Sto se tice prevoznika i speditera poslacu ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StankE 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Boki ako ti nije problem posalji i meni kontakt za prevoznika i speditera. I ja bih si uvezao motorce:) Pozz i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...