RadicM 1076 Napisano Avgust 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iz bg ili okoline da ima stari lanac od motora/bicikle da hoce da ga baci. Hteo bi da pravim neke gluposti al mi fali jos jedan lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 26, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imam ja jedan od Jawe. Pojma nemam u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Stanje je nebitno vazno da je lanac posto nameravam da ga izvarim i napravim nesto drugo. Nego odakle si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Što da ga variš? Daj ga kovaču ili ga sam usijavaj i kuj. Mesi ga do besvesti i dobićeš komad odličnog "damasknog" čelika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 27, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I lanac i ja smo na Vozdovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imash i na vracharu kod mene jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozd adolazis veceras na skup na adi, pa ko te ne mrzi da ga poneses mene ces lako prepoznati jedina budala koja se glupira pokusava da ize i malo baca varnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...