muljaz 2093 Napisano Avgust 26, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Guvernal mi je bio ispravljan. Rekao bih da je desna strana malo visa, pa mi to malo smeta kad vozim lagano po gradu. Stvara mi zamor u desnoj ruci. Posto mene mrzi da to peglam zanima me gde kod nas ima da se kupi drugi koji nije sjeban ili nov. Ovaj moj nema onu preckicu izmedju krakova. Znam da sam mogao temu i u KUPUJEM, pa da bude jednostavnije, ali ovde se mozda javi neko sa nekim zanimljivim resenjem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Imas na limundu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jesi bas siguran da je korman kriv. Da budem precizan, da ti se nisu podvrnule gumice koje drže korman. Ako vidiš ili osećaš na koju stranu je podignut možeš da namestiš kao što smo nameštali korman od bicikle ili da ti prednji točak bude između nogu pa da cimneš na kontra stranu ili da prislonis točak uz neki zidić i primeniš mritisak... a ako je kriv baš korman možeš da probaš da ga vratiš, a možeš i da kupiš nov ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zanima me gde kod nas ima da se kupi drugi koji nije sjeban ili nov. ovo zvuči nejasno jer bi moglo da se protumači da nećeš ni sjeban ni nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Avgust 26, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovo zvuči nejasno jer bi moglo da se protumači da nećeš ni sjeban ni nov Pa moram malo konfuzije da unesem da bi bilo zanimljivije A jeste kriv. Ko ima bolje oko moze da vidi, a i video sam kad je stigao motor kakv je bio. Mrzi me da sad ja opet to nesto peglam kad novi nije skup, a i kad budem prodavao mogu da kazem da IMA NOVI GUVERNAL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...