neshatomic 2 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MK MUNJE Organizuje drugu moto zurku na poznatoj lokaciji izletiste Rogot u batocini dana 28og avgusta 2010 godine. Pozivamo sve bajkere na kvalitetan provod i druzenje do zore! Evo kako je bilo prosle godine : <object width="480" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve goste ocekuje : 14.00h Rucak ( pasulj ) 15.00h bajkerske igre ( nadvlacenje konopca,obaranje ruku,bacanje gume u dalj,ispijanje piva , itd) 17.00h Defile kroz Batocinu 19.00h Izbor za njlepsu Bajkeku 2010 21.00h Koncert (Crossover,Libido,Crna Dama),pratnja : igracice,promoterke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Extra. Dolazim i ove. Prosle godine su bile extra i letnja i zimska zurka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 3 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i ove godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 25, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja cu da dodjem, a jel se placa ulaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne, tj prosle godine nisu naplacivali. Nema veze stvarno je dobra zurka, iskreno se nadam da ce doci dosta motora. Tokom dana ima BAS DOSTA hlada (od drveca) dobro je i pivo bilo a go go igracice.... uh :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izletiste Rogot je poznato po hladu...tako da od sunca i vrucine nema sikiracije u bilo koje doba dana... Sto se tice piva ,ove godine tocenio Pils Plus mislim da ce biti cista pobeda...bice naravno i piva u limenkama,pa ko sta vise voli... Igracice naravno krecu u akciju cim padne prvi mrak Bice i koktel kazan ,hladni koktel od voca, rakije i raznoh sokova ,da bas ne odajem recept ,koji se sipa kutlacom u veliku casu...odlican i iskreno moj omiljen napitak koji ujedno i osvezava i drma za male pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li da igra ova opet? ;D Zategnuta je kao sajla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimezmaj 2 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nama WhiteAngels bilo extra prosle godine nego jeste li vi bili sad kod nas ovog vikenda nesto slabo vas primetih a nas bogami bilo vise od 15 clana u Batocini pa se nadamo i sad da dodjemo zajedno sa Iron Bridge Cuprija ako smo pozvani :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Naravno da ste svi pozvani,dodjite kad god volite...kamp otvaramo u 8h ujutru...dobrodosli ste u bilo koje vreme,mozete i pre da dodjete sto se nas tice A sto si tice toga da nas niste bas primetili-strasno mi je cudno sa obzirom da smo bili skoro svi ,a konkretno nas predsednik moto kluba se kod vas peo na binu i cak drzao govor Sto se tice zategnute ribice sa slike,zove se Maja ,a ove godine smo trazili malo zivahnije devojke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Niste morali zivahnije da trazite, maja radi poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma maja je dobra, a onog pedera ima da polomim sto mi nagazio BigBad-ov fotoaparat namerno na bini dok sam hteo da slikam, koji je bre on faktor imao je srece sto sam bio pijan mnogo me iznervirao Ali stvarno Batocincima svaka cast na mojoj tabeli su na samom vrhu, odlicne zurke prave, kako letnje tako i zimske. Vidimo se, cuvajte se PitBull Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sa mojim pajtosima da se provedemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 28, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, što je bilo dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super! Nije padala kisa dok sam ja bio, ni kao nije pala dzabe ste se uplasili... \ a onog pedera ima da polomim sto mi nagazio BigBad-ov fotoaparat namerno na bini dok sam hteo da slikam, koji je bre on faktor \( \ Kad je bre ovo bilo, ja za ovo ne znam!?!?!? Aparat nema ostecenje nijedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije on skakao po njemu nego se pravio mangup on kao mi gazi aparat sta imam ja da slikam.. Sve u svemu bilo je extra druzenje, zalim samo sto sam veci deo veceri propustio i pritom izgoreo ruke i noge dok je VTR izbio u plamenu.. Ribica je bila odlicna ali nije imala kvalitet kao one 2 proslogodisnje.. One su bile lecke bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Al samo lecka bolje, i ova je bila extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 29, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu bilo je extra druzenje, zalim samo sto sam veci deo veceri propustio i pritom izgoreo ruke i noge dok je VTR izbio u plamenu.. U što je gorela VTR-ka... Da ne beše onog piva na stolu izgorela bi kao baklja. Na žalost na povratku iz Batočine u Jagodinu u selu Račnik, moj zet Boban i drugar Dejan su imali sudar motorima (međusobno su se sudarili), srećom bez nekih ozbiljnijih povreda ali je šteta na motorima dosta velika. Svaka čast Munjama na odličnoj organizaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako su uspeli da se sudare motorima? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala sto ste dosli i svojim prisustvom uvelicali nas dogadjaj! Kisa nas je malo ometala,ali sta da radimo,bili smo jaci... Jel izdrzala VTRka do kuce,izgleda je pomogao moj zvezdasti srafciger... Kako ste se medjosobno sudarili?Molim te objasni malo detaljnije : sudar,povrede,steta pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimezmaj 2 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se Minje da niste bili u Paracin ali nesto mi se cini da smo mi vise ludovali kod vas hehehe. Ocekivao sam da ostanete i u nedelju na rostilj i da zajedno cedimo burad preostalog piva. Predsedniku kluba poseban pozdrav covek je extra podizao atmosferu zurke. Pazite ga tamo i sve najbolje za vas. Jel da pitam el Caki vratio onoj igracici podvezicu ili odneo kuci za uspomenu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Caki osvojen trofej poklonio nekome ko ga vise zasluzuje od igracice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 30, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako su uspeli da se sudare motorima? ??? Dejan je sa GSXR1000K5 izgubio kontrolu u jednoj krivini udario u parkirani auto i vratio se na kolovoz a na odbijeni motor je naleteo Boban sa Kawasakijem 636 i pregazio ga, naravno pritom je i pao. Boban je išao sa sinom (13 godina) i obojica imaju lakše telesne povrede, modri i odrani, dok je Dejan samo malo ugruvan. Sva sreća da Dejan nije udario ni u parkirani auto, niti odleteo pod motor. E sada razlikuju se verzije kako je izgubio kontrolu. Dejan tvrdi da ga je Boban udario otpozadi, Boban tvrdi da je Dejan išao preko rizle pokraj puta, što sad i nije toliko bitno... Uglavnom Suzana je razvaljena, kavasakiju viljuške otišle, plastike i rezervoar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj crni suzuki K5??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 30, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan da, skroz crna suzana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...