markone 455 Napisano Avgust 27, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedna ideja za povećanje prodaje u radnji: postavi jedan mrtvački sanduk na sred radnje i nalepi cenu koliko košta; a odmah pored poređaj kacigu, jaknu, rukavice, čizme i pantalone i takođe nalepi cenu koliko sve košta. Ha, ha, ha Bane legendo! :D Imali smo mi raznih ideja ali stručnjaci za Feng Shui nam ne daju da ih sprovedemo u delo. Znaš ono: pozitivna energija, tokovi i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Avgust 27, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedna ideja za povećanje prodaje u radnji: postavi jedan mrtvački sanduk na sred radnje i nalepi cenu koliko košta; a odmah pored poređaj kacigu, jaknu, rukavice, čizme i pantalone i takođe nalepi cenu koliko sve košta. KRALJU ;D ;D ;D ;D Hvala puno svima na odgovorima, narocito markoneu na cenama, vidim ja da cu svratiti da isprobam sta sve ima kad budem u NS Vidim ja da još ljudi ne znaju da ima i bliže za one iz okoline Beograda: PEGAZ-MOTO, Ugrinovačka 118, Zemun, radno vreme: radnim danima 13-20h, a subotom od 10-15h. Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...