vlada185 57 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ubi se trazeci gde bi mogao da vidim, porucim i na kraju kupim univerzalni far za nejkeda? Gledao sam sajt 3t-racing, al tamo imaju samo 1 model. Ima li ko predlog gde da trazim? Koliko je preporucivo kupiti far nekog skutera i napraviti masku od poliestera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.zodiac.nl/en/catalog/bbook37/24.pdf Deseta strana, ako ti se koja sviđa javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan @ACY konkretno trazim ovakav model ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan louis.de ima odlichnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na ovo ??? Bogami cena zestoka, i zavisi kakav ti treba. (carbon look, sijalice itd) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan @ACY bogami mislim,aj opali cenu, da me bar prodje volja Ne ovaj karbon, vec obican koji bi se ofarbao u boju motora, a o sijalicama nisam razmisljao al verovatno ne xenon znam da bi to tek uvecalo cenu do neba. Nego ima li ko da to pravi i jel bi tako nesto bilo bezbedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako necesh da dash 100-150e za far onda uzmi za 35 u lineamoto imash na motoberzi . http://www.lineamoto.co.rs/dodatna_oprema/svetla_i_zmigavci_tl_189.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je prava stvar, a vec vidim i neko izlivanje maske oko ovog fara i da bude u stilu ovog gore. Hvala. Nego posto sam nov u ovome jel ovakav far dobro osvetljava ili uvek ima varijanta ubacivanja night breaker sijalice i resavanja problema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vise za soluciju bez maske, nekako mi ta cinjenica opravdava ono "naked". Npr. trazim ovako nesto: http://www.louis.de/_10cd84699f5dc222af7e220b39c47f34b7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=413&list_total=21&anzeige=0&page=2&artnr_gr=10033678 Ima li u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54196.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Avgust 25, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj post je vrhunska stvar, to je ono o cemu mastam, al ja to nisam nasao. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan bilo je i par univverzalnih varijanti na BARACUDAMOTO.it (mislim da je ta adresa) ali cenu su .....mozes misliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Avgust 26, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pa kontaktiraj Abija iz gornjeg posta i resena stvar verujem da je mnogo jeftiniji od ostalih renomiranih proizvodjaca a lepo je ispao i far i maska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 26, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan pa kontaktiraj Abija iz gornjeg posta i resena stvar verujem da je mnogo jeftiniji od ostalih renomiranih proizvodjaca a lepo je ispao i far i maska. Mala ispravka, ne Abija, nego Nucleusa. p.s. jeftiniji je sigurno, od Baracude duplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Avgust 26, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pa kontaktiraj Abija iz gornjeg posta i resena stvar verujem da je mnogo jeftiniji od ostalih renomiranih proizvodjaca a lepo je ispao i far i maska. Mala ispravka, ne Abija, nego Nucleusa. p.s. jeftiniji je sigurno, od Baracude duplo. Sorry mala greska ali maska i far ti je super pa daj neku okvirnu cenu bas me zanima cisto onako ako neces javno onda na pp.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan pa kontaktiraj Abija iz gornjeg posta i resena stvar verujem da je mnogo jeftiniji od ostalih renomiranih proizvodjaca a lepo je ispao i far i maska. Mala ispravka, ne Abija, nego Nucleusa. p.s. jeftiniji je sigurno, od Baracude duplo. I meni takodje ako neces cenu ovako javno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa racunajte 40e bez fara .. ako se nevaram tako nekako je rekao za prethodnu masku koja je bila i komplikovanija ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barracudamoto 0 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Farove i ostalu opremu mozes da nadjes na http://www.barracudamoto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pratim, mozda zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...