Jump to content

Moto Zajednica

MK"FAMILIJA",ADA CIGANLIJA,27,28,29,AVGUST 2010

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Izvinite, jajare, 200, 300 din vam nesto znaci u zivotu? Ako uspete da mi to objasnite, gde vas vadi ta love, da prezivite, pa izvinite, ali niste onda ni za zivot. To je 2, 3 evra. Ako vam je to znacajno, cini vam razliku izmedju skupova, onda se zapitajte ko ste i sta radite u zivotu.

to su isti oni sto ne piju pivo na skupovima :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: Honda cbr 600 f2

Izvinite, jajare, 200, 300 din vam nesto znaci u zivotu? Ako uspete da mi to objasnite, gde vas vadi ta love, da prezivite, pa izvinite, ali niste onda ni za zivot. To je 2, 3 evra. Ako vam je to znacajno, cini vam razliku izmedju skupova, onda se zapitajte ko ste i sta radite u zivotu.

podrzavam u potpunosti

• U prolazu, 14 postova

E stvarno su smorili ovi kukavci i plachipi..... sve im je skupo,pa ako nemas kintu sedi kod kuce,i slusaj popularne hitove na ruzicastoj...pa pekaru 'leba placas kada ogladnis,odes na stadion da gledas 22 krivonoga kako nece da trche za loptom pa platis,na koncert da slusas omiljenu Seku ili Cecu :D i nije ti skupo...pa zasto bi bajk skup bio jeftin???Ne ides u butik da se obuces ili na letovanje ako ti je u dzepu "promaja"...ako ne mozes da stekujes 400 din za ulaz onda i ne treba da budes bilo gde a najmanje na moto skupu,pametnom ne treba govoriti o troskovima organizacije koje unisti jedna obicna kisa...oni to znaju,plate i UZIVAJU...a vi ostali placite i sedite kod kuce sa suzama u ocima :'(

Mene su ucili da zadovoljstvo nema cenu! Cemu kuknjava vezano za cifre? Nadam se da ću već na proleće i ja da se opuštam sa prijateljima na ovakvim skupovima.

A di su slike najlepse učesnice?

A  HONDE su stvarno prelepe

Bilo je i najlepsih evo sada cu postaviti moj izbor najlepse ucesnice :))

dscf2602.jpg

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: shadow 750 aero

evo samo ja nešto o tome

pa ja sam daleko od svega  , meni je na svaki skup koji posetim potrebno najmanje 100 yura  za benzin , za klopu , za pivo i to i ja to volim i kome da kukam kad imam idem kad nemam sedim kući i gledam fotke i eto    prema tome nema razloga za ljutnju  ko hoće da se zeza mora da plati ;)

• U prolazu, 14 postova

Milka svaka cast! Stvarno je  prelepa. Mada sam ja dexa pogresno razumeo. ;D

Njega ni ja ponekad ne razumem :) ;D

dscf2600.jpg

dscf2581.jpg

momci iz Majura kod Sapca

dscf2607.jpg

dscf2593.jpg

• Svrati ponekad, 178 postova

ja bih pesacim naplacivao ulaz minimum kao po motoru ako ne i skuplje. Kao prvo koji ce mi moj ti pesaci na skupu,dodju da gledaju,da se slikaju na motorima,da gule kaisevima rezervoare i slicno. Od kad su na skupove pocele da dolaze siroke narodne mase od tad se skup pretvorio u vasar. I zasto bih ja koji dodjem motorom platio kartu vise od onoga koji je dosao da vidi moj motor. Ako ne dodjemo mi sa motorima skupa nece ni biti a pesaci ako ne dodju skup ce biti mozda i bolji. Zar nije logicno da kao clan neceg imas neke povlastice u istom. Znaci ako vozis motor treba da imas povlastice na moto skupu,a kod nas imaju povlastice oni koji nemaju motor. Realno bas me briga ko ce da plati kartu i koliko ali sam izneo mislje jer mislim da bi se smanjili vasari koji  nastaju od skupova.

nemoj me pogresno shvatiti ali se ne slazem sa tobom!!pesacima ne treba naplacivati ulaz!zasto?zato sto treba da promovisemo motociklizam sto vise na ovim nasim prostorima i da obicni ljudi shvate da motor nije bauk a motorista nije iz filma pobesneli maks!!!zeleo bi da skupove preko dana poseti sto vise dece i da im tu  bude neka polazna tacka sto se tice motociklizma!zasto da se ne slikaju sklinci na motorima?da li shvatas kakav je to dozivljaj za njih?moj klinac ne zna da izgovori svoje ime,ima 18 meseci ali zna da kaze "motoj"i zna da razlikuje zvuk motora od zvuka automobila!supruga je morala da ga dovede na skup u petak uvece jer nije hteo da spava!!dok je placala kartu,videla je desetak ljudi koji su hteli da udju al im je izgleda bilo skupo pa su se vratili.mislim da bi mi takvim primerom(besplatan ulaz)jos vise podstakli interesovanje vezano za  ;):)  MOTOJE  ;) ;D

• U prolazu, 2 postova

Milka svaka cast! Stvarno je  prelepa. Mada sam ja dexa pogresno razumeo. ;D

Njega ni ja ponekad ne razumem :) ;D

Sve je  to super ali dexov VFR je naaaaj lepsi.

Mi koji gotivimo DEX-a smo ljudi puni razumevanja.

Najbitnije je da ste se nauživali.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

ja bih pesacim naplacivao ulaz minimum kao po motoru ako ne i skuplje. Kao prvo koji ce mi moj ti pesaci na skupu,dodju da gledaju,da se slikaju na motorima,da gule kaisevima rezervoare i slicno. Od kad su na skupove pocele da dolaze siroke narodne mase od tad se skup pretvorio u vasar. I zasto bih ja koji dodjem motorom platio kartu vise od onoga koji je dosao da vidi moj motor. Ako ne dodjemo mi sa motorima skupa nece ni biti a pesaci ako ne dodju skup ce biti mozda i bolji. Zar nije logicno da kao clan neceg imas neke povlastice u istom. Znaci ako vozis motor treba da imas povlastice na moto skupu,a kod nas imaju povlastice oni koji nemaju motor. Realno bas me briga ko ce da plati kartu i koliko ali sam izneo mislje jer mislim da bi se smanjili vasari koji  nastaju od skupova.

nemoj me pogresno shvatiti ali se ne slazem sa tobom!!pesacima ne treba naplacivati ulaz!zasto?zato sto treba da promovisemo motociklizam sto vise na ovim nasim prostorima i da obicni ljudi shvate da motor nije bauk a motorista nije iz filma pobesneli maks!!!zeleo bi da skupove preko dana poseti sto vise dece i da im tu  bude neka polazna tacka sto se tice motociklizma!zasto da se ne slikaju sklinci na motorima?da li shvatas kakav je to dozivljaj za njih?moj klinac ne zna da izgovori svoje ime,ima 18 meseci ali zna da kaze "motoj"i zna da razlikuje zvuk motora od zvuka automobila!supruga je morala da ga dovede na skup u petak uvece jer nije hteo da spava!!dok je placala kartu,videla je desetak ljudi koji su hteli da udju al im je izgleda bilo skupo pa su se vratili.mislim da bi mi takvim primerom(besplatan ulaz)jos vise podstakli interesovanje vezano za  ;):)  MOTOJE  ;) ;D

iskreno da ti kazem znas koliko me briga sta neko misli o meni i o bajkerima uopste...ni malo!!! To za decu razumem ali ta ekipa sto je dosla da vidi motoriste kao da smo cirkuzanti mi uopste nije potrebna niti skup smatram vrstom promocije. Na skup idem da se vidim i druzim sa nekim ljudima,da pijem pivo i jedem pasulj. Ti setaci me uopste ne interesuju pogotovo sto su obicno oni ti zbog kojih nestaje oprema sa motora.

• Braveheart, 705 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

:D :D haha to je to ! Svaka cast na postu !!!  pogotovo ovi sa r1 sa opremom od par soma,a mnogo mu da plati ulaz 400 din.  ...pa i treba da ides u mek i nisi za bolje ...

• Drug član, 1137 postova

da se kulturno izrazim

pushi pishu

a an defileu je bilo kolko, 200 motora, a na skupu je bilo 20

to dovoljno govori o tome koliko ljudi ima pametnija posla nego da placa ulaz na skup

ovako ljudi razmisljaju (vecina koju znam)

moto skup? ok mozda svratimo ako bude vremena, vidimo sta se desava

a placa se ulaz?

zajebi, idemo na adu ali na plazu, tu se ne placa ulaz a puno je golih riba, imas i muziku, a i ispred kafica ionako ima vise  motora nego na skupu...

skup i nije toliko zanimljiv vecini realno, pogotovo kad nije dz

dal je iko i pitao koliko je karta, uglavnom cim cuju da se placa ne idu

• Zainteresovan, 748 postova
  • Motocikl: BMW R nine T Rural GS

Na moto skupove dolaze bajkeri koji ce zbog dobrog provoda, drustva i druzenja odvojiti i poslednji dinar i nece kukati i zaliti za jebenih 400 dinara za ulaz...

A ovi smekeri kojima je mnogo 400 dinara a satro idu na Adu jer im je tamo bolje i jeftinije ocigledno ne znaju sta pricaju tj. lazu opasno jer da su popili bar jedno pivo na Adi znali bi da je ono 200 - 300 dinara a na skupu je paprenih 80 kinti ....

Kao sto neko rece - zabole me sta neko misli o meni i nama, kome bre bilo sta da dokazujemo i pokazujemo, nekome ko cak ne zna ni o cemu prica, niti zasto vozi motor a naziva se bajkerom...

Moto turisti, odbijte od moto skupova !!!

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

Nama niko nije naplatio ulaz jer smo došli u subotu negde oko 20:30h.Na ulazu nije bilo nikog. Meni je na skupu bilo fino, video se sa ljudima koje poznajem, popio par piva, pojeo pljesku, odgledao plesačice... Kiša je i to veče došla da smara. Ove godine sam na motoru pokisao koliko nisam u zadnjih 5 godina. Gde god sam išao, morao sam kišno odelo da koristim.

• Ne silazi, 6308 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Prosle godine bejah na Avali. Planirao sam kraci put a Familija skup mi bio bas uz put pa reko' da svratim malo, vidim sta se desava, mozda sretnem nekog poznatog, prespavam (ako preteram a jesam  :P  ) i sutradan dalje.

I tada je cena bila 400din, povela se takodje debata (ako se ne varam?) u proslogodisnjoj temi o istoj i na kraju je bilo da ne mora da plati ko bas ne zeli.

Moj motor ne vredi bas 10000E a i ja vecito namicem dinar na dinar, platih iz postovanja i podrske iako se ni meni nije tada svidela cena (u odnosu na par drugih skupova na kojima sam bio pre toga).

Nema skupo je-nije skupo, cena je takva i tacka. Ne vidim svrhu raspravljanja, svi su pametni i znaju dal' moze jeftinije il' ne. U takve rasprave jednostavno ne zelim da ulazim, ni sam sa sobom niti sa drugima. 400 dinara das il' ne das, ides il' ne ides, prosto je da ne moz' biti prostije  ;)

I ove godine sam hteo da dodjem al' ne mogah, iz nekih zdravstvenih razloga...

ps. Kad JA budem pravio skup, ulaz ce bude 1200din po motoru, zene vozaci 600, pesaci sa malom decom ne placaju, lokalne pijance ne pustamo  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50

ma ajde ljudi nema svrhe prepirati se bzv... nije mnogo 400kinti,ja sam naprimer na pocetku teme iz sale rekao "odrase nas za ulaz"...ali ima ljudi koji izleda sve ozbiljno shvataju,i zivot im je izgleda mnoooogo dosadan :)

nego da se vratimo na temu,ajde kacite jos slika,meni je s*anje kamera na fonu,tako da nisam nista ni slikao  :) :)

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F SC24

E ako si IM rekao ! Sta ste bre digli buku koj moj k.. u celoj zemji se placa upad na skupove i kao pesak i kao bajker, cena zavisi od organizatora t.j kako se on uklopi a svojim rashodima! Izuzetak su primeri (retki) koji imaju ogromnu pomoc opstine ili drugih sponzora pa ne moraju da naplacuju ulaz da bi bili na nuli...

Na to treba da se gleda kao pomoc klubu koji organizuje susret i ako si pravi prijatelj i BAJKER nece ti pasti ni na kraj pameti pomisao da ti je mnogo za ulaz...

Boze kakvih jadnika ovde ima...voleo bih da oni probaju da organizuju neku vrstu moto skupa ili druzenja...strasno stvarno strasno...bolje cutiite ne brukajte se vise...

Tesko se zivi i nema se para ali da neko kuka za ovakve stvari...bruka...

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

da se kulturno izrazim

pushi pishu

Nemoj samo da si nekulturan , molim te....bas nacitano, nemam reci...

>:(

Vi kulturni ste prvi poceli.

• Svrati ponekad, 116 postova
  • Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere

VI...koji su to MI a koji VI....ja koliko znam postoje samo dve vrste ljudi...dobri,normalni i oni koji to nisu...podele su nas uvek jako daleko dovodile...tu negde oko DNA...neki likovi ovde su svoje Rove stekle stekujuci se i pijuci pivo ispred prodavnica na petama i sada sebi daju za pravo da ovde miniraju svaki pokusaj druzenja i onog sto chini smisao bajkerskih skupova...da se srecu ljudi istih afiniteta sa raznih strana koje veze ljubav prema istim ili slicnim stvarima...jednostavno zar ne,za nekoga ko ima osnovnu inteligenciju...oni drugi ce pljuvati sve i svasta i u svemu traziti nacin da ispolje svoju jad i tugu,naravno sitne duse ce uvek ostati to pa nije ni vazno da li je to 4,40 ili 400 dinara...za nekoga neke stvari nemaju cenu za one druge...uvek ce biti preskupe,neko reche ovde da zadovoljstvo nema cenu i bio je upravu...Bike skupovi nisu druzenja za socijalno ugrozene niti humanitarne manifestacija da svaki zalutali nesrecnik dodje da iskali svoje nezadovoljstvo i napuni stomak hranom za DZ...za to sluze narodne kuhinje tako da im nije mesto na skupovima ciju svrhu i namenu ne razumeju...imali bajk ili ne...mnogi odavde voze motor ali im verovatno nije jasno zasto to rade...moda,mama i tata im kupili pa da budu IN,ne shvatajuci koliko su AUT u svojim glupostima i primitivizmu,inteligencijom nivoa kisne gliste i pogledima ogranicenim na nivo i sirinu terase....najtuznije je sto umesto da se komentarise druzenje u koje su ljudi ulozili ne mali napor da organizuju ovde se raspravlja sa jajarama i plicacima kojima nikada nije ni bilo mesto ni na ovim stranicama a ni medju bajkerima...Haug,veliki poglavica je rekao :D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja