vlada008 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je isao i poceo da se gasi Ja ga upalim i on radi jos malo i ponovo se ugasi kada sam dosao kuci pogledam da li baca varnicu na svecici ali od varnice nista... Stavim novi cdi i nista pomislio sam da nisu magneti skinuo sam ih...i ovih dana treba da mi stignu novi da li je neko imao slicnih problema? Kako da vidim da li su magneti? Kako se oni kontrolisu imam 4 zice iz njih a skuter je Fily Sprint Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7690 Napisano Avgust 22, 2010 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan mozda je bombina crkla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je isao i poceo da se gasi Ja ga upalim i on radi jos malo i ponovo se ugasi kada sam dosao kuci pogledam da li baca varnicu na svecici ali od varnice nista... Stavim novi cdi i nista pomislio sam da nisu magneti skinuo sam ih...i ovih dana treba da mi stignu novi da li je neko imao slicnih problema? Kako da vidim da li su magneti? Kako se oni kontrolisu imam 4 zice iz njih a skuter je Fily Sprint Tребао си ићи обрнутим редоследом.... прво замениш свећицу, онда замениш каблове, бобину, цди..... све наравно прво провериш па онда замениш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio i bmbinu i svecicu i cdi jos ovo sranje je ostalo! Cekam jos uvek da stigne...da li neko zna koliki su otpori i kako da istestiram ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...