njerkan 3 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde servisirate svoje mezimce? Kako ste zadovoljni uslugom i kvalitetom iste? Naravno koliko su naplatili uslugu? Koliko brzo resavaju problem? ................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Bash za Nishke majstore ne znam, a i nisam mogao da saznam, iako studiram u Nishu. Ali znam majstora blizu Alexinca, nadaleko poznati "Bata Dzandra". Niko mi nikada nije nishta loshe rekao za njega, chak svaka pohvala. Malo je jachi sa cenama, ali nema tog kvara koji ne moze da otkloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moto-Garage na vrhu Mokranjceve ulice (Sveti nikolsko brdo)-ovlasceni serviseri za Yamahu, Tomos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Maj 15, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti od toga sta ti treba, nekoliko majstora tu dominiraju. Ako imas problem sa iskrivljenim/puklim ramom, viljuskama, tockovima, rezervoarom... svim metalnim delovima onda je tu Dule-Harlejac. A ako trazis nekog za popravku/odrzavanje motora onda Kole. Kod njega dolaze iz drugih gradova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Ja odrzavam u Moto-garage, vrlo korektni, povoljni i vredni majstori sa ogromnim iskustvom iza sebe. Stari bajkeri. Svaka pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas moto-majstor, ali moze nekom da zatreba. U Mokranjcevoj je takodje i Ivica (Stiv dizajn) koji odlicno prepravlja i presvlaci moto sedista. I to radi veoma povoljno. Ja sam prezadovoljan! Original: Njegov rad: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Maj 27, 2011 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj XT sada izgleda kao CHOPER!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda izgleda kao "CHOPER", ali sada suvozacica mi ne lezi na ledjima kad je vozim. A, o udobnosti ne treba ni da pricam. Inace, njegov je samo rad. Oblik je moja ideja. P.S. Da, inace motor karakterise sediste..., a ne gomila metala koja se nalazi ispod tog sedista... , koje se i ne vidi u voznji... Nisam imao na umu pozeraj kad sam ga osmisljavao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti od toga sta ti treba, nekoliko majstora tu dominiraju. Ako imas problem sa iskrivljenim/puklim ramom, viljuskama, tockovima, rezervoarom... svim metalnim delovima onda je tu Dule-Harlejac. A ako trazis nekog za popravku/odrzavanje motora onda Kole. Kod njega dolaze iz drugih gradova. Kole? Aaaaaaaaaaaa KOLE najmajstor,naravno sala, Kole je moj drug i dobar majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...