Jump to content

Moto Zajednica

MOTO KLUB RU45 - RUMA MOTO SKUP 3.-4.09.2010.

Recommended Posts

• Pana, 544 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Sve pohvale za organizaciju, lokaciju i domaćine. Vreme idealno , muzika-raritet , policija preventivna,tolerantna.

Preporuka za sledeću godinu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Hvala Moto Klubu RU-45 na svemu u ime Moto Kluba Čokanlija čiji su se članovi fantastično proveli u Rumi...

Atmosfera,doček i organizacija je bila može se reći perfektna kako se čulo i po mišljenju mnogih drugih Bajkera...

Svaka čast za savršeno organizovani moto skup proverenim domaćinima čijim se prijateljstvom iskreno ponosimo...

;) Pozdrav od srca svima...

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Suzuki Intruder VS 800

Bio u petak možda sam malo uranio( na vašaru kupovao opanke) još nije bilo klope u kampu ali ima zato u gradu "leskovačko", domačini na ulazu ok, svirka i ugođaj ok, samo da je bilo kupanja ali ove godine neda nam se, svaka čast samo napred

post-5256-12879094892866_thumb.jpg

post-5256-12879094893825_thumb.jpg

post-5256-12879094894278_thumb.jpg

post-5256-12879094894741_thumb.jpg

post-5256-12879094895715_thumb.jpg

post-5256-12879094896206_thumb.jpg

post-5256-12879094896596_thumb.jpg

post-5256-12879094897152_thumb.jpg

post-5256-12879094898165_thumb.jpg

post-5256-12879094898835_thumb.jpg

post-5256-1287909489962_thumb.jpg

post-5256-12879094900384_thumb.jpg

post-5256-12879094900791_thumb.jpg

post-5256-12879094901178_thumb.jpg

• Džedaj vitez, 289 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650

Bio u petak možda sam malo uranio( na vašaru kupovao opanke) još nije bilo klope u kampu ali ima zato u gradu "leskovačko", domačini na ulazu ok, svirka i ugođaj ok, samo da je bilo kupanja ali ove godine neda nam se, svaka čast samo napred

xexe, sada vidim gde se jeo roštilj u gradu :)

mogu samo da napomenem da ima mesta i sa boljim roštiljem ;) mada i ovaj je korektan :)

• U prolazu, 0 postova

Evo malo snimaka ;)

Moto Skup Ruma 2010 - Pro Rock - Paranoid

Moto Skup Ruma 2010 - Pro Rock - Enter Sandman

Moto Skup Ruma 2010 - Jura Stublic & FILM

Moto skup Ruma 2010 - Burnin circle - Breaking the law

pozdrav svima

• Drug član, 2265 postova

Po komentarima se pitam da li sam bio na istom skupu kao i vi.  :D

Skup jeste bio dosta dobar, ozvucenje i rasveta je bilo fantasticno i ko je dosao i samo zbog svirke sigurno nije pogresio. Film u subotu, u zavisnosti od ukusa, primereniji siroj populaciji nego rocku koji se na skupu ocekuje, mada je sire populacije i bilo najvise, ali za nas koji volimo tvrdju svirku i manje guzve tu je bio Kraljevski Apartman, koji je takodje odlicno odsvirao, tako da je program solidno izbalansiran.

Imam doduse i par sitnih zamerki, zbog kojih se ne bih slozio sa " nik_sa015" da je najbolji skup ove godine.

Nakon zavrsene svirke Kraljevskog Apartmana gomila ljudi je ostala ispred bine i pravila zurku uz muziku sa razglasa. Posle 2-3 dobre stvari za ispracanje gostiju, krenulaje laganija, pa jos laganija, pa balada uz koju djuskanje i zezanje bas i nije islo od ruke, a posto su ljudi i dalje ostali dobro raspolozeni upaljeni su izuzetno jaki i zaslepljujuci reflektori i strobovi s'vremena na vreme.

Nije mi se dopao malo agresivniji prekid zurke koji su bar 100-tinak ljudi zeleli da nastave, moglo je to i malo suptilnije sa postepenim utisavanjem muzike i jedno pola sata vise, kada bi se deo vec spontano razilazio.

Promena cene bonova za  pice za vreme trajanja skupa. Sa 90 na 100 din. Nije problem u cifri i razlike u broju prodatih bonova zbog 10din ne bi bilo, nego mi je zasmetalo sto sam se u polumraku potrudio da izbrojim tacan iznos, kako bih doprineo manjem zadrzavanju u redu i olaksao organizatoru, a ispalo je kao da sam hteo da ih zavrnem jer sam im dao manje love, kada rekose da nedostaje jos novca za bonove. Bar da su novi cenovnici bili postavljeni, a ne samo stari iscepani.

Cifra koja mi se nije dopala je za Guaranu i toceno pivo, jer je iznosila 2 bona, odnosno 200din. Mislim da je malo jaca cena za moto skup, na nekim drugim skupovima na kojima su iznosili takodje jedan bon, jer iako je nesto manja zarada u slucaju ova dva pica, mnogo je i manji procenat prodatog pica, pa se to uveliko kompenzuje od tocenog, a zarada u svakom slucaju postoji.

Elem, osim ovih par zamerki (i mozda jos nekih koje nisu vredne spominjanja), bio je dobar skup, hvala komsijama na pozivu i siguran sam da Gromovi i sledece godine dolaze u svim raspolozivim kapacitetima.  :)

I da ne zaboravim VELIKI plus za kondom uz ulaznicu. Cesto trafika bas i nije u blizini odrzavanja ovakvih desavanja, pa ovakav gest mnogo olaksava onima koji zaborave da se snabdeju na vreme, a zadesi im se situacija.

• Pana, 544 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

Svaki skup ima sitnih propusta koje ne zameram , čak  mi je i smešno.

Kondomi su deljeni po proceni : kome će zatrebati , kome ne...

Pasulj + iznenađenje , neki su se pitali : šta je iznaneđenje?

Iznaneđenje je verovatno to da je pasulja ostalo!

Tonske probe su malo gušile ali valjda mora.

...bonovi ...cena...  sve stoji

AL opet bih došao! 

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: XTZ 1200

Ma svako ce naci neku zamerku,gde ste vi rasli rodjaci?

Ozbiljna zamerka organizatoru:Temperatura vazduha je bila za par stepeni ispod one na koju sam navikao,sreca pa je moja mama isla sa mnom i na vreme me oterala kuci pa se nisam prehladio.

Hvala mama,jedna je majka!

I pivo je bilo bas onako divljacki hladno i skupo,jedva sam uspeo da spojim sve utiske,pa da mogu da prenesem ljudima na forumu,jadan ja ...Eeeeee',

da,bilo je par rupa na putu do kampa,jedva sam dosao,ceo kostim sam uprljao.

Mislim da vise necu posecivati ovakve dogadjaje,

vidimo se na paradi u oktobru.

Cmokic drugari!

• motoras, 2486 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Kondomi su deljeni po proceni : kome će zatrebati , kome ne...

E onda sve priznajem i povlacim rec... ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Pa posle proslogodisnjeg fijaska valjda je i bio red da ove godine bude bolje.

Prosle godine mi ostali duzni zahvalnicu  >:( Imao sam naj vise predjenih km. koji je dosao na skup,kao poslace u klub i cvrccc

Ove godine nazalost nisam bio a vidim da su moji iz kluba bili  ;)

Olja hvala za slike sto si postavila video sam svoje kolege i koleginice  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja