boby/ns 0 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! Ovako imam problem treba mi matica i osigurac pogonskog zupcanika...pogledaj sliku!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Napravi maticu kod strugara... To ti je najbezbolnije... Inace ne znam da li moze da se kupi odvojeno od lancanika i lanca... Jedeno ako neko ima viska pa da ti posalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 21, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan 3T Racing, Balosava...ekipa je fantasticna...salju sve postom rok dostave do 10 dana..probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...