zeljko.petkovic 203 Napisano Februar 1 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si sve opisao. U principu sve što treba da bi se odradio plan. Puno toga što pišeš nam je olakšalo naše putovanje. Jesi li još koji put vozio Korziku posle ove ture? Nešto sam tražio, ali bezuspešno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Februar 1 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @zeljko.petkovic Al' si ga iskopao...nisam se ovoga dotakao godinama. Nažalost, nisam bio na Korzici od tada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko.petkovic 203 Napisano Februar 1 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sam zaludan pa čitam redom... Ima puno toga korisnog i zanimljivog... Neki dan sam citao putopis ture na Nordkapp iz 2009. Super iskustva starih majstora Promenio Februar 1 član zeljko.petkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 2. 2024. at 11:49, zeljko.petkovic je napisao: Dobro si sve opisao. U principu sve što treba da bi se odradio plan. Puno toga što pišeš nam je olakšalo naše putovanje. Jesi li još koji put vozio Korziku posle ove ture? Nešto sam tražio, ali bezuspešno... Vozio sam ja Korziku, ali će sačekati taj putopis neke odmornije dane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...