zikaslika 136 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam onaj kineski katanac sa alarmom ali naravno i to im nista ne znaci, primetih da su ga testerisali, a kad su pokusali valjda ce jos koji put a ja umesto da pare negde pametnij ulozim sad jos koju zastitu da stavim. Interesuje me vasa preporuka disk-lok ili neki jaci lanac??? Da li je neko cuo da su kod nas vaec obijani i disk-lok katanci ili pretesecani bolji lanci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lanac. Disk lok sprecava da odguraju motor, ali lagano mogu da ga natovare u kombi i odvezu, ili cak da slome disk u odguraju. Ako ga vezes nekom podebelom lančinom, onda je to malo teze. Ja sam skoro kupio jedan zajeban lanac, fino uliva poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zerocool 4 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan po mom skromnom misljenju treba ti i jedno i drugo lanac ti treba kod kuce, u garazi i slicno, a diskloker ti treba za u gradu kada svratis na pice, u kurtoaznu posetu, kada krenes u neku voznju (mozda), i slicno (kako ne bi vukao lanac), ali ako imas gde da stavis lanac ili sajlu onda ih nosi sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 16, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i alarm, naravno da se dernja pri svakom pomeranju motora. Lanac i alarm, mislim da je to sasvim dovoljno za "normalne" lopove koji bi da ti odguraju motor, od "kombi ekipe" spasa nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo ću ti dati primer od juče... zaboravio sam disklock na motoru i krenu sa njime. Nisam pao kao sav normalan svet, već sam ga slomio... ali tek tada sam shvatio koliko je disklock više dodatni deo nego pravi sistem zaštite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Oba. Ja jesam pao jednom kad sam zaboravio na disk lock... a ukucao sam motor bar 3 puta ....stavim gajtan kad ne zaboravim..... ali, sajlu koju imam (neki guard on sajla sa onim prstenovima) ne mogu da nosim tako lako, mada ona po meni jeste vaznija Uglavnom, oba u zbiru kako god okrenes jeftinija nego da ti oteraju motor (mene kostalo 60 eur...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na svim savetima, ali kad su imali kad da testere katanac sa alarmom, a na motoru jos jedan obican katanac nisu ni dirali jer bti to vlajda posle, onda kako da nece imati vremena za presecanje lanaca... Koji lanac bi pruzio u garazi garanciju. Napominjem da su usli u garazu a da nisu lomili elzet nego ga jednostavn otkljucali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uz alarm koji već imam na motoru, ovo pozajmio od druga kada sam išao na more: http://www.youtube.com/watch?v=F42TESnNFUk Nevidjeno teška i sugurna kombinacija lanca + katanca, vidim da ću morati kupiti jedan za sebe... U svakom slučaju se mirnije spava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan alarm je dobra stvar jel ako je motor iole stariji jel ne očekuju i sama ta činjenica može da ti spasi motor... sve se otvara i seče ali je pitanje koliko vremena to traži... ako mu treba da izgubi više od 5 minuta verovatno će da odustane što se tiče lansa ja savetujem "zmiju" a to je sajla koja je zaštićena prstenovima tako da se oni okreću prilikom pokušaja sečenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo ću ti dati primer od juče... zaboravio sam disklock na motoru i krenu sa njime. Nisam pao kao sav normalan svet, već sam ga slomio... ali tek tada sam shvatio koliko je disklock više dodatni deo nego pravi sistem zaštite koji disc lock je to bio? ne verujem da je xena u pitanju mozda si slomio neki za bicikle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nemo da sumnjas u moje moci ;D ;D ;D oxford neki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mnogo jednostavnije resenje protiv kradje drugovi, markerom ispises Africa Twin po motor i svi begaju od njega.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan samo ću ti dati primer od juče... zaboravio sam disklock na motoru i krenu sa njime. Nisam pao kao sav normalan svet, već sam ga slomio... ali tek tada sam shvatio koliko je disklock više dodatni deo nego pravi sistem zaštite koji disc lock je to bio? ne verujem da je xena u pitanju mozda si slomio neki za bicikle ;D Popsy vozi Teneru, lomi bi-xenu! (na oba diska po jednu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 16, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan najbolje disciplinovanog dobermana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan kada bi neko iole ozbiljniji htio ukrasti motor vlasnika ne spašava tuce disk-lockova niti deset metara lanca, cak mislim da im je to izazov ili zafrkancija da uzmu baš onaj " zašticeni " motor. primjer: dolazi kombi-furgon, parkira paralelno uz motor-bocna vrata se otvaraju i dvojica izlaze i u pet sekundi ubacuju motor u kombi, zatvaraju vrata i cao-ode motor i lanac i disk-lock i alarm i ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 17, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ... i bandera ako je lanac zamotan za nju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ...ali samo ako imaju galeriju, posto bandera ne moze da stane u furgon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna "finesa": ne lanac, već sajlu. Tako bar savetuju stručnjaci. Dobra sajla i dobar katanac. Na drugom mestu alarm da se dere. Na kraju disc lock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna "finesa": ne lanac, već sajlu. Tako bar savetuju stručnjaci. Dobra sajla i dobar katanac. Na drugom mestu alarm da se dere. Na kraju disc lock. i to sajla sa zaštitom tzv. zmija tj sa onim prstenovima oko sajle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna "finesa": ne lanac, već sajlu. Tako bar savetuju stručnjaci. Dobra sajla i dobar katanac. Na drugom mestu alarm da se dere. Na kraju disc lock. ma nema ljeka za tu bolest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče lansa ja savetujem "zmiju" a to je sajla koja je zaštićena prstenovima tako da se oni okreću prilikom pokušaja sečenja... da li znas gde mogu da se nadju takve sajle? ja sam u shopinvestu pazario neku lancinu debelu sa katancem, i to uglavnom koristim kad ostavljam nocu motor ispred zgrade a uzeo sam i neku sajlu iz onguarda, lepo stane u dzep od moto jakne. ali sad kad sam cuo za ove sto testerisu, voleo bih tu zmiju da nadjem da ih zeznem samo se tih u kombijima plasim, al sve mislim nece valjda moj stari motor, kome bi mogao da proda delove za dukati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav PapaStalin, nisam siguran da li je Popsy mislio na ovo http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/146/proizvod_id/262/_/Oprema-za-obezbedjenje pogledaj model BOA,a zamolio bih Popsy-ja da potvrdi ili demantuje da li je na to mislio.Ja sam kupio taj model nedavno u maxmomentu kao sto kaze slika cena je 2500 domcih drahmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jes to je to i to je najmanja dimenzija koju treba uzimati, primera ako uzmeš 1m moraćeš svaki put da se "zalepiš" motorom uz banderu da bi vezao by d wey danas sam provalio da je pin od disk loka ušao između pakna i diska i dodatno drndao disk... al nema veze odstranili smo isti tako da je sad ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan jes to je to i to je najmanja dimenzija koju treba uzimati, primera ako uzmeš 1m moraćeš svaki put da se "zalepiš" motorom uz banderu da bi vezao by d wey danas sam provalio da je pin od disk loka ušao između pakna i diska i dodatno drndao disk... al nema veze odstranili smo isti tako da je sad ok Preporucujem vece od toga,iz iskustva,moja sajla ima metar duzine,i kao sto popsy kaze,moram da lepim skuter za banderu/drvo... i nije zgodno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otrce1 0 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kako izgleda sa GPS sistemom za pracenje preko satelita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...