papacito 1354 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan klinac mi je prao motor pre neki dan i neznajuci nije razredio beskontaktno sredstvo i ja tek danas vidim da su mi se pocele brisati slova sa nalepnice koja stoji na ramu motora mislim na nalepnicu na kojoj pise br.sasije ako se ne varam .. ima li neko ko radi takve nalepnice ili nema veze sto se pocela brisati ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa u principu nebi trebalo da ti pravi problem....imas ukucane brojeve tako da uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan znam brate ali mi glupo necu da mi neko kaze kako sam nesto muljo iako je motor kupljen ovde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa ako uradis drugu nalepnicu onda ce tek reci da je nesto muljano.....ko se malo razume znace sta je u pitanju,,,a za ostale jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan i to sto kazes, hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...