RS 132 Napisano Avgust 13, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem mini frizider za auto, 12/24V. moze i da ima 220V nije moranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Delti kakvih hoces. Cene su oko 50-60 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 13, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Delti kakvih hoces. Cene su oko 50-60 e Delta kao delta city? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koje dimenzije frizidera trazis...Ako je to nesto sto moze da se smesti izmedju sedista,imas u Metro-u,ali,to je zaista skromnih dimenzija...Za druge varijante pokusaj da kontaktiras nekog iz Bugarske,tamo toga imas veliki izbor...Ja sam otuda nabavio friz za ribolov pre 4-5 meseci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ovi imaju dosta modela raznih dimenzija http://www.polarklima.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 15, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi imaju dosta modela raznih dimenzija http://www.polarklima.rs/ Ima, cak i radim sa njima... ali su cene od 200eur pa navise, ja to hocu za putovanja, pa jurim i cetvrtasti da moze za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Avgust 15, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnoma.... sajt pa ces videti tamo. Imaju neki mali za pice i slicno... Cena je ispod 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Avgust 15, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih po svim vecim trgovinama ali ti od 50 jura su mnogo mali nemoze ni 4-5 limenki u njih da stane. Nego vidi na nekom otpadu kamiona ili buseva neki polovan sigurno ih ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...