bucko 103 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko pola devet u ulici 27.marta u Beogradu ,ispod paliluske pijace jeziv prizor. Autobus zaustavljen na sred svoje trake a u njegovom desnom cosku zabijen skuter ,pretpostevljam beverli ,samo sam video da pocinje reg sa BG 21.... Momak lezi na boku a oko njega dosta sveta i policija koja je tuda prolazila ,ukazuju mu pomoc. Kaciga odbacena desetak metara. Samo mogu da nagadjam otkud on u sred suprotne trake. Nadam se da je ziv. Ako neko zna vise neka javi ,cuvajmo se ljudi ,izgleda da glava na motoru sve manje vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan sta je ovo...!?tacno pre mesec dana,ja se zakucao u autobus koji mi oduzeo prednost na raskrsnici...inace, manje od 1 km udaljenoj od ove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vreme je za jednu protestnu setnju protiv bahatih autobusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan taxista,penzionera,zena,mentalno obolelih,putara,pandura (koji izlecu ispred da te zaustave,i ako ne stanes jure te)...to je za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Avgust 12, 2010 Skuteras, 3786 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ja nisam dobro razumeo, jel' autobus bio na sred svoje ili tudje trake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Autobus zaustavljen u na sred svoje trake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 12, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju tu obicaj da voze zutom trakom (pogotovu oni koji dolaze iz Majora Ilica, pa iz desne produze u zutu), kako bajkeri, tako i vozaci automobila, jer je neposredno nakon stajalista skretanje desno u Beogradsku, a pre toga jedno autobusko i dva tramvajska stajalista na 200m, pa ljude mrze da obilaze sva ta vozila GSP-a... Kako god, nadamo se da je sa momkom sve u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...