miljanpravnik 5 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u ovlascenom servisu u okolini Pozarevca da uradim servis na speed-u 125,prenecu vam svoja iskustva a vi procenite. Otisao sam pre svega da bih prestelovao ventile jer stekcu,i da bih regulisao knedlu koju ima kada se da gas (do redovnog servisa imalo je jos 500km ali nisam hteo da cekam vise a i mrzelo me da sam menjam ulje, skidam poklopac, stelujem ventile itd.(+ hocu da imam pecat u servisnoj knjizici ovlascenog servisa) Majstor mi je rekao sledece: -ventili se na speedu nesteluju, -knedlu mora da ima jer nema 1000 kubika i da ide super(ko nov). -ulje(motul5100) je stalo 800grama.Na pitanjeda li je iscedjeno svo ulje i ima li mrezicu za filtriranje ulja i zasto je nije skinu-odgovorio je da ista nepostoji. -smanjen je ler gas Sve u svemu, zamena ulja(motul 5100) i "stelovanje karburatora" suma sumarum 2500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Jel to prvi servis na 1000 km? Ja cu uskoro raditi u Beogradu prvi servis, pa cu ovde podeliti svoja iskustva. Raspitao sam se, prvi servis podrazumeva zamenu svecice i ulja i eventualno zatezanje nekih shrafova ?!, citirano, ma shta to znacilo. Cena je kako su mi rekli oko 3000-3500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije prvi, cetvrti na 7500km (radjeno na 6880km). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Avgust 11, 2010 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu gore navedenom vreme je za prelazak na neku jacu makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...