gzezelj 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji dvokomponentni lak u spreju ili mora da se kupi u kantici i učvršćivač posebno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 10, 2010 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo ime ti kaze - dve komponente koje se mesaju i idu posebno. Ne postoji u spreju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 10, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sta ti treba? Ako pricamo o laku koji ide kao finis za metalik farbe onda su to trokomponentni lakovei 1. Lak-baza 2. ucvrscivac (lose ime u nasem jeziku... ustvari je katalizator) 3. razredjivac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gzezelj 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da baš tako preko metalk boje. Treba mi da ofarbam prednju masku, a mnogo mi je da samo zbog toga kupujem celu litru laka. Ovi u spreju mi nisu nesto pouzdani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si. U Beogradu, u Rakovici ima farbara koja pravi boju po zelji i pakuje u sprej odmah, vrlo verovatno da isto rade i sa lakom. Trebalo bi se raspitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Avgust 10, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si. U Beogradu, u Rakovici ima farbara koja pravi boju po zelji i pakuje u sprej odmah, vrlo verovatno da isto rade i sa lakom. Trebalo bi se raspitati. jel pravi po uzorku boje?Npr ja mu dovezem skuter a on smucka boju?Gde se u Rakovici nalazai i dal znas koja je cena? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gzezelj 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su sprej pravili po uzorku tj. po sifri boje u farbari Gabika u Novom Sadu. Nisam siguran da mogu odokalno da procene nijansu osim ako ne piše šifra u saobraćajnoj, barem tako rade sa automobilima. Platio sam 700din 400ml. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skineš neki deo i po tome ti naprave istu boju i nijansu.Kod nas tako rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan @ Student Mislim da mogu nijansu po uzorku, nisam 100% siguran. Nalazi se u Vareskoj ulici na samom kraju kad ides sa Miljakovca ili na pocetku kad skreces sa rakovackog puta, cim predjes mostic, pre pumpe.Za cenu pojma nemam.Kapiram da je oko 500-600 kinti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Meni su sprej pravili po uzorku tj. po sifri boje u farbari Gabika u Novom Sadu. Nisam siguran da mogu odokalno da procene nijansu osim ako ne piše šifra u saobraćajnoj, barem tako rade sa automobilima. Platio sam 700din 400ml. sifra boje u saobracajnoj nema veze sa sifrom same boje na autu.... potreban je uzorak ili najbolje uzorak + sifra boje (na autima je negde nalepljena na samom autu....zavisi od proizvodjaca) a na motorim je jos nisam sreo a da mi je pomogla prilikom pravljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Avgust 20, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan @ Student Mislim da mogu nijansu po uzorku, nisam 100% siguran. Nalazi se u Vareskoj ulici na samom kraju kad ides sa Miljakovca ili na pocetku kad skreces sa rakovackog puta, cim predjes mostic, pre pumpe.Za cenu pojma nemam.Kapiram da je oko 500-600 kinti To je To.Hvala puno, pomogao si mi dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan To su mi komsije, ali ja radije odem u Vojvode Stepe, kod skole (vezano 2 farbare), malo iznad bioskopa sa desne strane. Dva puta su mi bez greske uradili metalik za Forda. U Rakovici su mi ortaku obicnu teget pravili 3 x i uvek je bila jeziva razlika. Tako da , pa meni , samo Vovode Stepe! Tamo ces dobiti i kvalitet i savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...