đunta 4391 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sportski auspuh fabrički bez katilizatora, nov kaiš Dayco i bela opruga Malossi. 064 288 06 09 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh paše i na većinu kineskih mopeda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 15, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne rekoh cenu, 50€ sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 20, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zarb niko ne tjunuje Frija ili nekog Kineza. Može odvojeno, ionako izgleda izgubio oprugu. Auspuh 30, kaiš 10. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan I mene bi možda interesovao auspuh.Ja vozim skuter Gilera Typhon 98 i auspuh mi skoro isto izgleda kao na mom.Pošto samo auspuh? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 20, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Da, isti je agregat i odgovara auspuh akoro sigurno.Mnogo 49 ccm 2 t koristi isti auspuh. Pa 30 €. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kais od 50ccm? Napisi neke dimenzije, oznaku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 22, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma jeste, od Frija 50 kubika, ne znam dimenziju napamet, mogu sutra veče da napišem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 27, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dođem kasno pa zaboravim da isčitam dimenziju, al nema šta, od Frija je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kaiš poklonio, ostao samo auspuh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan A kud se dede ta opruga i koliko para je ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Avgust 29, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Metuo je u kofer pun đakonija nakon pranja Frija pred prodaju, došo do garaže i nema je. Ja platio 10 €. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Octobar 5, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio na ovaj oglas. Osto auspuh, opruga se nije pojavila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan A ja odusto od budzenja Free-a sad je na prodaju ovako http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61377.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogao bi da kupis auspuh, cisto da ne budzis limenku kokakole ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Octobar 6, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan mogao bi da kupis auspuh, cisto da ne budzis limenku kokakole ;D Blizu istine. Svi otvoreni se čuju i preglasno i šuplje dok ovaj moj ima pun zvuk, naročito na višljim obrtajima i nije napadan za uši i komšiluk. I što je dobro, ima mekano otvaranje gasa na niskim obrtajima pa skroz do kraja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Octobar 6, 2010 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan NE verujem da bi isao sa tim tvoji auspuhom kao sa ovim moijim.Limennka je tu samo zbog zvuka da ga malo ugusi, a auspuh skroz vrsi svoj posao i skuterche ide kao metak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Octobar 6, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa, nemoj da budeš baš siguran. Rezone pomeraju krivu snage na što višlje obrtaje, a nije uvek moguće voziti sa automatskim prenosom u tom režimu snage, jer treba ih dostići. Rezone su dobre za cvaje sa menjačem gde se šaltanjem održava kriva obrtaja u opsegu što veće snage. Ovako, od 2.000 pa do nekih 6.000, ima zadrške. Probao sam i rezonu na tuđem skuteru doduše, i ponaša se tako, oseća se snaga al tek na vrhu obrtaja. Smatram da za grad to nije optimalno rešenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Octobar 20, 2010 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Samo mi zauzima mesto u garaži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 23, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Komsija jel se meni cini ili je samo auspuh ostao ? Razmilsjam da li ja da uzmem da ga metnem da ovog mog i da mu spustim cifru, niko ga ne zeli ovakvog, kazu mi ljudi - skupo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Januar 14, 2011 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ostao auspuh, aktuelno za početak sezone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano Mart 14, 2011 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Počela sezona, auspuh još uvek čeka da prodiše. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan čekaće i sledeću... po toj ceni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4391 Napisano April 28, 2011 Ne silazi, 6692 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan čekaće i sledeću... po toj ceni Pa za koliko treba da ga dam, destet? Auspuh je praktični ko nov, firmiran, nije praviša, nije divljak i radi posao odlično. Ne razumem baš al ajd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 28, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pozvao i ponudio razumnu cenu za POLOVAN auspuh koji je plaćen isto toliko za koliko ga i prodajete a korišćen je izvesno vreme. zašto neće niko da kupi? zato što za iste pare mogu da uzmu rezonantni bullet koji je bolji od tog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...