patak 108 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp 600, 1996. godište, prešla 30000 km, tek registrovana, nove gume, nije potrebno ulaganje, cena 2350 e. 065 87 26 549 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor! Jel te interesuje zamena za dominatora 650 uz moju doplatu? Ili zamena za dva dominatora uz tvoju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 9, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu je to ispod zadnje leve plastike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zamene me ne interesuju. To ispod plastike je boca sa gasom i ventil pomoću koga se šteluje tvrdoća zadnjeg amortizera. Ima taj amortizer i teflonska creva za kočnice od dodatne opreme. Gume su Conti Escape. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 10, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Zamene me ne interesuju. To ispod plastike je boca sa gasom i ventil pomoću koga se šteluje tvrdoća zadnjeg amortizera. Ima taj amortizer i teflonska creva za kočnice od dodatne opreme. Gume su Conti Escape. To sam i pomislio ali reko, valjda bi to covek napisao, nije to mala stvar i bice jako korisna novom vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel taj motor ranije bio u banatskim karlovcima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, nije, uvežen je prošle godine iz Švajcarske, od tad je ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Druže jel motor prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...