bojanzKS 1 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam povoljno da zamenim moj suzuki GSX 600 f 92.god za hondu CBR 600 f 93 god. Da li je to pametan potez ili ne koji je motor bolji po vama ? :misli: :misli: :misli: :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 1. link za sliku ti ne radi 2. nepisano pravilo glasi: honda je jedna, sve ostalo su motori... tako da mislim da sam ti sve rekao. naravno pogledaj u kakvom je stanju motor, al inace 600F glasi za turisticku verziju CBR-a, pa sad zavisi kakvu voznju volis i sto ocekujes od motora. generalno je dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano April 19, 2007 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Dao si nam mnogo sture informacije..ima mnogo bitnih detalja koji nisi podelio sa auditorijumom na forumu da bi nekako mogli da prevegnemo na stranu jednog ili drugog motora... Prvo, HONDA je definitivno bolji motor od ta dva, ali koliko je presla, kako je odrzavana, u kakvom je stanju, da li je padano...kao sto rekoh, sve su to pitanja na koje treba da odgovoris pa da se onda trazi neko realno resenje.. aj pa nek ti je sa srecom sta god da odlucis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da ulazim u detalje oko motora samo me je interesovalo vase misljenje koji je motor bolji ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...