Sinclair 453 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa patrolama na motorima večeras? Video sam tri od Trga do Slavije...svi su za mušterije imali motoriste. Video sam da jedan nije imao kacigu, ali za ostale ne znam...jel ima neko neku informaciju? Ciljana akcija, ili samo rigorozna kontrola? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 6, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa patrolama na motorima večeras? Video sam tri od Trga do Slavije...svi su za mušterije imali motoriste. Video sam da jedan nije imao kacigu, ali za ostale ne znam...jel ima neko neku informaciju? Ciljana akcija, ili samo rigorozna kontrola? Zaustavili me tako sto se kolega preprecio sa sve motorom po sred ulice, pogledao dokumenta, hvala dovidjenja, sve gotovo bilo za 20 sekundi .. Verovatno kontrola .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veceras je neka akcija kontrole motora,ili tako nesto,bilo i na tv....zaustavili me u centru pogledali papire i ajd zdravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Mene veceras zaustavio marsovac kod Expo centra. Ok lik, takodje 20 sekundi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 7, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan i u NS u ih ima puno,ja malopre stigao sa aerodroma pa sam ih video dosta u gradu,samo su ovde uglavnom zaustavljali kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 7, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan akcija veceras, love motoriste... sutra uvece akcija, love alkoholisane vozace, ima da bude haos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 7, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan zaustavili me kod slavije, papiri i dovidjenja, bilo nas jos 5oro, sve kontrolisali,..........akcija........zaustavljaju samo motoriste...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7800 Napisano Avgust 7, 2010 MotoDJIR.com, 1438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno akcija...ima dosta bez kacige,a i ko zna sta drugo.... Pre nekoliko dana na putu izmedju Podgorice i Cetinja izleteo iz zbunja policajac na BMW-u i poceo da juri za mnom.... Sa sve rotacijom iiiii....stane ispred mene,podigne kacigu...."Kako ide motor,a? Sretan put!" Imaju tako gasove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ceo dan se juce vozam sa ortakom..on bez kacige..a motor ne registrovan..bar tri puta dijagonale po gradu.. Pored marsovca na gazeli smo prosli..kao da smo nevidljivi.. Uff za dlaku shinko.. zajebani gasovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan akcija veceras, love motoriste... sutra uvece akcija, love alkoholisane vozace, ima da bude haos! A tebi sve lose! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 7, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Akcije... Suska se da ce biti i par ozbiljnijih akcija za koji dan,... To sto sam cuo, polako pocinje da ima smisla sa ovom akcijom... Znaci bice veselo uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta to znaci da sad smeju da nas jure? bice zanimljivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan sta to znaci da sad smeju da nas jure? bice zanimljivo ;D ahahaha, vec te vidim kako im bezis na ktm-u preko najbilze njive/stepenica/bilo kakav offroad :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 11, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dve stvari kod automobila, akcije za proveru alkoholisanosti vozaca, za motore-REGISTRACIJA jer nemam pojma koliko je ove godine manje registrovano..opada pa im nije budzet na svom mestu..tj popunjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna kazne mu dodje otprilike kao registracija..predpostavljam.. vec dve su cist car samo kad im se osladi..ima da nas love kao ribari ribu..mreza pa sta prodje..to i dodje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...