sloba78 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko vozio ovaj motor ? cena novog motora je 3200 evra Vazdušno / Uljno hladjenje DOHC 4-ventila 75° V-twin 249 ccm(GT 125 R : 124 ccm) Maksimalna snaga : 21,5kW / 10500o/min(GT 125 R : 10,92kW) Maksimalni obrtni moment : 22,68Nm / 8000o/min (GT 125 R : 10,20 Nm / 9750o/min) Sistem ubrizgavanja goriva : Direktno ubrizgavanje goriva (GT 125 R : karburator) Menjac: 5 brzina D x S x V : 2,095 x 720 x 1,120 mm Medjuosovinski razmak : 1,435mm Visina sedišta : 830 mm Kočnice : Napred – Dupli diskovi Ø300 sa po 2 kočiona klipa, ; Pozadi – Disk Ø230 kočiona klešta sa 2 klipa Oslanjanje : Napred – Upside down teleskopska viljuška (GT125: Klasična teleskopska viljuška); Pozadi – Hidraulični Mono shock amortizer Gume : Napred – 110/70 - 17 54H; Pozadi : 150/70 – 17 69H Masa : 175kg (GT125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio vise puta. Jedan kolega je imao GT250, a drugi GT250R. GT250 sam vozio par nedelja i jako mi se svideo. Udoban je, brzo menja pravac posto je dosta lak i visok (pratio sam prijatelja koji je vozio GSX-R 600 i u krivinama sam bio brzi od njega), ima ok ubrzavanje. GT250R je vise sportski i kako se secam malo brzi. Meni izgleda super, ko se nerazume u motore pomislio bi da je puno jaci motor nego sto jeste. Jedina stvar koja nedostaje je sesta brzina... U to vreme dok je kolega vozio GT250 ja sam ima ZZR-250. Posto je GT250 twin odrao bi me u startu ali na pravcu sam ja bio puno brzi posto GT-250 je maksimalna brzina 140km/h. Mislim da je 250R nekih 15-20km/h brzi. Ako imas jos nekih pitanja samo javi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo isto par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva je servisna mreza kod nas?delovi i tako to... meni bi ovo bio prvi bajk sa brzinama,nadam se da je dobar za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u australiji tako da nisam siguran. Inace ovde je jako popularan, pogotovo sa pocetnicima, pre dve-tri godine je bio najpopularniji novi motor u australiji (po broju prodatih) posto ovde pocetnici tri godine nemogu da voze nista preko 250cc. Ako je lako naci delove ja bi ti preporucio da ga uzmes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba78 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce Zeljko (Charuga) da naidje pa da ti objasni sve. Covek je imao, a mozda jos uvek ima GT250. Ako se ne pojavi javi mu se na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 6, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je servisna mreza kod nas?delovi i tako to... meni bi ovo bio prvi bajk sa brzinama,nadam se da je dobar za pocetnike Majstor Marko sa Karaburme (ima tema sa tim imenom) je ovlašćeni serviser za Hyosung motorcikle. Što se Marka tiče za njega imam samo reči hvale a što se Hyosunga tiče (vozio sam aquilu 650 i gt650r) mislim da je to dobar odnos uloženo dobijeno. Jedini problem sa korejskim motorima može da bude naknadna prodaja. Procentualno gledano par godina star korejanac mnogo više izgubi na vrednosti nego par godina star japanski motorcikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce Zeljko (Charuga) da naidje pa da ti objasni sve. Covek je imao, a mozda jos uvek ima GT250. Ako se ne pojavi javi mu se na PP. Upravo to... Mislim da ga ima jos uvek. Potrazi u oglasima, motor je generalno sredjen, ima drugu viljusku sa dva diska itd... Cifra je ok skroz, mislim da je oko 2000 evrova.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54536.0 Evo ga baci pogled.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan vmoto je ovlasceni uvoznik i serviser, tako da nema brige za delove i podrsku...a gt250 i 250r su potpuno identicni kad je upitanju agregat, snaga, krajnja...R ima sportkski spusten korman i dupli disk napred...ja vozim naked, moja preporuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...