ghibli 22 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Puno sam se naslušao o tom famoznom BeeMWeju od Bojana(bmw) a tek danas sam pročitao tvoj vrlo zanimljiv putopis. Čestitam ti na dobroj kupovini i želim puuuuuuuuuuno sigurnih kilometara na njemu. Možda budem kupovao 1150GS druge godine pa su mi neke tvoje informacije dobrodošle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eh... ko da je juce bilo, a tacno je godinu dana od tada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu i puno lepih km na bavarcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Avgust 2, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 Musketira cekaju na start Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Avgust 4, 2011 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Eh... ko da je juce bilo, a tacno je godinu dana od tada... Moja godišnjica tek počinje, zahvaljujući i ovom tvom prelepom putopisu i naravno, pravim izborom motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je jedan of boljih putopisa prava avantura ! Bilo bi super da se napravi pod forum kaki ste i godje kupuli svog ljubimca Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...