Stankovic88 89 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako..imam DR 650...i interesuje me dali moze da se stave supermoto felne,tj dali je neko radio to u srbiji??posto sam samo gledao na ytube.. Raspitivao sam se i cuo neke astronosmeske cifre za felne bez zupcanika...da dodam jos malo kupio bi ktm.. ;D I jos da li ima neki sajt da moze se naruce felne za taj i taj model da da mi neskinu kozu sa ledja Xvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako..imam DR 650...i interesuje me dali moze da se stave supermoto felne,tj dali je neko radio to u srbiji??posto sam samo gledao na ytube.. Raspitivao sam se i cuo neke astronosmeske cifre za felne bez zupcanika...da dodam jos malo kupio bi ktm.. ;D I jos da li ima neki sajt da moze se naruce felne za taj i taj model da da mi neskinu kozu sa ledja Xvala unapred nemoj da te ja sa ovim što cu reci razocaram ili uvrjedim, nemam tu namjeru ali to bi meni licilo kao da konju na noge staviš balerinke. SM. motiri su vitki ,visoki i sve skupa elegantni a DR to nije pa bi to bilo kao šaka u oko. ako to i realiziraš onda nisi za SM. a nije ti ni da ideš van asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan xvala na odg...naravno da me ne uvredjujes..neog mlad sam pun nekix fix ideja a gde drugde nego ovde da se raspitam najjbolje o tome...xval jos 1 na odg..i meni se cini da necu to raditi,al reko ajde mozda je neko to radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan koji tacno model DR-a imas? Gluposti da DR nije za SM,samo zavisi koji model. Inace felne su skupe ali mozes da nadjes od drugih modela ,neke sportske 125ice ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ima suzukija DR 650..`92 god..ja mislim da je dakar verzija al nisam siguran...siguran jesam da nije rs...znaci meni lici kao rodjeni supermoto...raspitivao sam se i mnogi su mi rekli da probam od aprilie rs 125 da stavim felne sto po i meni nije lose posto su zicane felne skupe ko da su od zlata.. ;D... xvala za odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Avgust 4, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su DR, XR i sl.najgotivniji u Supermoto verziji. Imaš na supermotojunkie.com temu "vaš motor" ili tako nekako pa pogledaj od čega sve prave smt., možda dobiješ inspiraciju da mu još nešto uradiš. Svakako nisi u klasi za trke ali za široku upotrebu 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Xcala za sajt,nacemo nesto...al izgleda da cemo nabaviti tockove od rs 125... ;D..e sad zupcanici i to neznam ni ja.. :-\..ako neko moze nesto da kaze svaka pomoc bi mi dobro dosla... Xvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da prodam felne sa gumama od RS 125 povoljno,javi mi se na PP!Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan ;D...necak shut up... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...