laxduke 0 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Prijatelj mi je preporucio reglere koji se ugradjuju nameski od strane nekog madjara koji dolazi po pozivu. Servis je negde na visnjickom putu. Jel moze neko da mi posalje detalje gde se servis tacno nalazi, ili neki kontakt telefon. Hvala unapred, Uros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan za toga na visnjickom putu neznam ali joska iz temerina proizvodi reglere,i moze ti poslati postom,a mislim da ima i garancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laxduke 0 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan Šereš Jožef 063-8-347-397 Temerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 2, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a taj na visnjickom putu,,,to su ti scuba i arakis sa foruma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laxduke 0 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Šereš Jožef 063-8-347-397 Temerin Nije Šereš nego Soroš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 6, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po srpski Šereš, po madjarski Sörös, no to je najmanje bitno. Regleri su mu odlicni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam ako sam pogresio,ali sam kopirao komplet kontakt iz tebe bjb adresar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan, zahvaljujući Crvenom Banu, imao sam čast da upoznam Jošku i Žužu. Povezao mi je neke stvari na Versys-u i oduševio me znanjem, ljubaznošću i gostoprimstvom. :care: Kratak video, napravljen telefonom: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...