Dajver 3 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio Monster-a pre 10ak dana... to mi prvi motor... inace ima 55 konja, a ne KW... lako se vozi.. koci vrhunski... inace ne voli niske obrtaje.. tako da sam po gradu najcesce prva druga.. druga prva.. eventualno treca kad ga razvucem... trosi oko 6.5 ... ponekad cudan zvuk kad saltam u drugu... po meni najlepsi naked... mada je i 696 vrhunski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jedini motor tog tipa koji mi se zaista dopao, a izgleda da mi i nije loša procena, kako čujem od vas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je moj jos uvek ne ostvareni san, to zna svako ko me bar malo poznaje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 4, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je moj jos uvek ne ostvareni san, to zna svako ko me bar malo poznaje! ;D Ti da cutis ! ;D ;D ;D Izdajes klan ;D ;D ;D Ja kupio Monster-a pre 10ak dana... to mi prvi motor... inace ima 55 konja, a ne KW... lako se vozi.. koci vrhunski... inace ne voli niske obrtaje.. tako da sam po gradu najcesce prva druga.. druga prva.. eventualno treca kad ga razvucem... trosi oko 6.5 ... ponekad cudan zvuk kad saltam u drugu... po meni najlepsi naked... mada je i 696 vrhunski... Po svemu sto sam cuo o tom motoru cini mi se da neces biti razocaran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je moj jos uvek ne ostvareni san, to zna svako ko me bar malo poznaje! ;D Ti da cutis ! ;D ;D ;D Izdajes klan ;D ;D ;D U vecini slucajeva su me finansije sputavale, pa tako i sad. Ali neka, bice jednog dana... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jedno pitanje ;D.Zanima me kakvi su M 620 i.e. posto vecina kod nas pljuje je injection? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...