Alex. 33 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze naslov , kupujem stublinu iliti cilindar za KTM 640 LC4 Enduro 2000god, nov ili dobar polovan... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ili bilo kakva informacija bi mi dobro dosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan Ili bilo kakva informacija bi mi dobro dosla... Pro moto centar! 011 309 81 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hm, pretpostavljam da ce kozu da mi skinu za to parce aluminijuma, zato i ovim putem trazim jos informacija, inace hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uradi hilznu od gusa na starom cilindru, bice ti mnogo jeftinije (ali ne i bolje) od novog cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na e-bay 500e, valjda komplet karike klip i cilindar, slab sam sa germanski... http://cgi.ebay.de/Zylinder-Austausch-Zylinder-KTM-LC4-640-/190424451625?cmd=ViewItem&pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item2c562e8a29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sta gubim a sta dobijam ako ubacim gus hilznu, jel mogu onda ktm karike(zbog tvrdoce) ili moram neke druge da trazim, sta po pitanju sirenja klipa i gus hilzne kad motor ugreje u odnosu na sirenje nikasila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobijas da resis problem sa malo para, a gubis trajnost cilindra, tj gusana hilzna ce se pre pohabati od originalnog nikasila. Karike mogu original bez problema, a za sirenje materijala ne brini, to se masovno radi i jos nisam cuo da je neko imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Avgust 1, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, to cu najverovatnije da uradim mada bih radije stavio nikasl cilindar ali sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru su radili neki momci iz Zrenjanina remont cilindra pa mogu da pitam sta,koliko i kako ako ce pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 1, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, to cu najverovatnije da uradim mada bih radije stavio nikasl cilindar ali sta je tu je. Pa stavi, ko ti brani, to je svakako bolja varijanta Ima ljudi koji donose robu kupljnu preko e-bay, das 500e i resis problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Avgust 1, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Proka iz Zrenjanina radi remont cilindera!!! Bar je meni radio nekoliko cilindera za Apriliu RS125 koja je takodje farbicki od nikasila!!! Da pohvalim,da je trajnost velika,,al je osjeti gubitak snage na motoru!!! ako ti treba broj, baci poruku na PP,,da ti posaljem POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 2, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gubitak se oseti samo kod 2t motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gubitak se oseti samo kod 2t motora Iz kog razloga? Mora da ostavi vecu toleranciju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 2, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali znam da u koju god cvaju se ubaci gusana hilzna umesto nikasila koji je bio, losije ide na vecim obrtajima, gde svaka cvaja pokazuje svoje pravo lice i ne postize maksimalnu snagu koju treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali znam da u koju god cvaju se ubaci gusana hilzna umesto nikasila koji je bio, losije ide na vecim obrtajima, gde svaka cvaja pokazuje svoje pravo lice i ne postize maksimalnu snagu koju treba. Ako su kanali urađeni kao što su i bili dok je bio nikasil nema razloga da lošije ide. Moje skromno mišljenje zasnovano na iskustvu sa tomosom. Doduše davno je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 2, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tomosi nikad nisu imali nikasil, cilindar im je gusan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali znam da u koju god cvaju se ubaci gusana hilzna umesto nikasila koji je bio, losije ide na vecim obrtajima, gde svaka cvaja pokazuje svoje pravo lice i ne postize maksimalnu snagu koju treba. Pa jedino da gus ima vecu dilataciju pa da se jednostavno zazor poveca na visim temperaturama te gubi kompresiju??? Drugar je radio kod zrenjaninaca hilznu za hondu cr 250 i nije primetio razliku jedino covek je amater pa mozda ne ide do gornjih granica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Tomosi nikad nisu imali nikasil, cilindar im je gusan. E-90 je imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tomosi nikad nisu imali nikasil, cilindar im je gusan. Tomos elektronik 90 imao nikasil cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Avgust 2, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E on mi je oduvek bio mladalacki san kog nikad nisam dosanjao Taj motor u mom kraju niste mogli ni da vidite na ulici, a kamoli da vozite i popravljate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kada bi mi samo neko znao odgovoriti sto prestadose da ga proizvode??? I to '79-e ako ne gresim??? Ja jedan provozao u zivotu,ma perverzija ... Valjda se autor nece ljutiti sto mu usrasmo temu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A tek kako je išao na ramu od APN-a :o :o :o :o :o Zaista se izvinjavam na off-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...