mad_max0204 100 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce u Guevari i pogledao sam malo one Caberg kacige. http://www.caberg-helm.com/home.aspx?xL=e&xM=prodotti&xSM=01+apribili&xP=02+justissimo+gt+mirage_gpdnsijhafcbkut_xs+s+m+l+xl+xxl_abdzp&xPC= Odlicno mi izgleda, legla mi na glavu ko budali samar i ok je cena. Da li ima neko ko ima ovakvu kacigu i koji je utisak ? Sta ostali misle ? Pogledacu Nolan 102 na sajmu pa cu definitivno odluciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano April 18, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan oko 300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj spave-ta on ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem coveka koji ima Caberg ali je ipak narucio N102 u Skopju (170€) Ja licno nosim BMW i neku drugu nisam ni probao iz razloga broja,sve kacige su meni male. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 18, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To im je najbolja kaciga u ponudi, ali mislim da je cijena oko 240 eura, a Nolan je nesto skuplji... Meni se licno Nolan ne svidja, usudio bih se reci da mi ova djeluje malo bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na sajmu dosta kaciga i Caberg izgleda najkvalitetnije u tom cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Imam Caberg Rhyno (Flip-Up). To je jeftinija kaciga od ove koju si ti gledao. Zadovoljan sam kacigom. Veoma dobra završna obrada, prijatna za nošenje, nije buèna, integrisane naoèare za sunce... Kad budeš probavao kacigu obavezno probaj da spustiš naoèare. Tako æeš najbolje videti da li ti na glavi leži kako treba! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan I ja nosim Caberg, doduse jetovku( Rivijera) i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Niti je teska, niti je bucna s obzirom da je jet kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio na sajmu, skoro pa do jaja... Elem, predhodno sam proucio na netu sve komentare stranaca tako da sam Nolan (koja je bila u uzoj konkurenciji) odmah eliminisao! U principu nemam zamerki, osim sto je bucnija nego sto kazu i ko ima veci nos i bradu preko 110-120 ce mu se sigurno useci deo ispod vizira u nos (kao meni, stim sto ja imam standardan nos... )! Vizir za sunce je vrh za one sto nose cvike sa dioptriom... I jos jedna stvar, moja stara kaciga je AGV GT Open koja je 5 soma jeftinija a bolja je od Caberga u svemu osim viziru za sunce... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o ovom modelu : http://www.motooprema.co.yu/kacige/vslike/katana.htm uklapa se nekako u moj cenovni rang do 100 evra / ima ko kako se pokazala ? mozda neki drugi predlog a bolji do 100 evra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Aj otvori novi thread za tu kacigu. Neka ovaj ostane o Cabergu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pa ovo i jeste caberg kaciga !!! a moderator ako oseti da treba da bude posebna veoma lako moze da je podeli treba 10 sekundi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...