vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa teško, moj je sve vreme u graraži, ne vozim ga dok ne sredim papire i migavce. Nije taj bio na ulici. Ma vozis do majstora Od kad je bila hajka na Trandzu..vise paznje obracam na njih.. A vozaci istih su bili ponekad ispresecani.. maltene su trebali da stave nalepnicu "nije Minin ;D " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan E o ovom sam vam pricao , a sad kakva su kod tebe ostecenja i dal' je to na tom TA u praksi izvodljivo to je pitanje. U sustini kao sto se vidi nije nista komplikovano, sa jednom polugom izbija zid rezervoara u nazad a sa druge strane fino vraca specijalnim (mislim da je od gume) cekicem. Udubljenje na mom rezervoaru je mnogo veće. Prečnika oko 10cm. Ne deluje kao da bi moglo tako lako da se sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pa teško, moj je sve vreme u graraži, ne vozim ga dok ne sredim papire i migavce. Nije taj bio na ulici. Ma vozis do majstora Od kad je bila hajka na Trandzu..vise paznje obracam na njih.. A vozaci istih su bili ponekad ispresecani.. maltene su trebali da stave nalepnicu "nije Minin ;D " Pa nije taj motor ni išao kod majstora. Nikola i ja smo mu majstori Sve vreme je u garaži, to je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto se odma ljutis Sinos posle onog potopa..negde iznad groblja..ona ulicica sto udara na JP i one cvecare.. BiJo na trotoaru..sa jos nekm motorinom.. ako nisam izlapeo..a moguce je i to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako si vidovit, pa si video budućnost :D Ako misliš na novo groblje, tamo joj je fakultet pa će tamo da ide motorom.... al' posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izlapeo si, morala sam ćaleta da nateram da proveri da li je u garaži i naravno da jeste. Nemoj bre da me traumiraš čoveče. Motorin je pod ključem i budnim okom moje familije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Primi moje duboko izvinjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 17, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Primi moje duboko izvinjenje Ti bre od kako si seo na tu teneru, samo ti se Honde prividjaju. ;D sorry za off ali nisam mogao da odolim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 17, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Provereno da nece da curi ako se dobro navari rupa.Drugar je jos pre 5-6 godina to radio na MZ-u i nema ni kapi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam konacno Vote: 1.R1 2005 ima i osvetljenje tablice, ako uspes da upotrebis ceo rep ili 2.Yamaha XJ 90 i neko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jao, još mogu i da izvoljevam! Pa onda biram ove dole, od te yamahe. Veći su, bolje će da se vide. Znači trebaju mi samo migavci, rep mi ne treba. Hvala ti puuuuno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ako dolazite u nedelju na okupljanje mogu da ih ponesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ćemo doći...Nemamo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nahvatam Poganog (nije dostupan) pa ti saljem do Zemuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Danas je Nikola uspešno okrpio plastike, ja sam skidala nalepnice i šmirglala i šmirglala... Uzela sam novu tablicu i lepo je montirala uz asistenciju mog dragog ćalca s bušilicom . Saobraćajnu uredno smestila u futrolicu. Dakle još migavci da se montiraju i mogu da ga izvedem na ulicu. Doduše onako jadnog očerupanog, ali koga je to briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 19, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti! DiiiiFnoooooooo!!! :) Cestitke, Helen! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan davaj slike mada bi mogla i neka kafca da padne na Ušću ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 19, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može kafica na ušću, ja ću da ponesem lonče... možda neko ubaci neku 5-dinarku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 19, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi mož da se desi, Beer fest je u toku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nismo slikali, bili smo previše zauzeti osposobljavanjem motora. Uostalom videćeš ga ovih dana. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 20, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan .... Doduše onako jadnog očerupanog, ali koga je to briga hehehe, naked TA! ;D ;D Bravo Helen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Epa ovako, danas sam menjala ulje i filter dok je Nikola krpio bočne plastike i pravio žabice. To je izgledalo ovako... Odšrafi-zašrafi. Osmeh Ulje kaplje... Skidanje filtera... A za to vreme Nikola krpi, topi, smrdi... Moram da ga pohvalim jer se potrudio da sve to napravi kako treba, izvukao je umetnika iz dubine svoje duše:D Svaka mu čast kako gi je opravio ;D Provera, da li sve žabice ležu na svoje mesto. I brušenje ručno pravljenih nosača za kofer koji su privremeno rešenje, jer ne ležu baš najbolje. Posle sam ja to ofarbala, montirali smo i završili za danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za vas dvoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, nadamo se što skorijem završetku ps. valjda ćeš malo manje da nas heduješ kad kreneš da kotrljaš makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 20, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan znas,helence,meni bi trebala jedna moto mehanicarka u garazi ;D ;D ;D ;D vidim napredujete,samo napred ,, i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...