Dzony93 368 Napisano Jul 7, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Boli te uvo, motor ti jos nije no proizveden po njima . Njihova greska zamenice ti , i nikako ne pristaj da ponovo placas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 8, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ER na "Crateri Silvestri", dva ugasena kratera na najaktivnijem vulkanu u Evropi, Etna na Siciliji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Dodje Boro, okaci sliku i muk 5 dana ... Smori ova kisa i ne misli da prestane, goreg leta od ovoga nije bilo ne secam se! Jedina dobra stvar je sto sam konacno kupio ranac, a ganjao sam poslednjih 10 dana sta cu i kako cu. Na kraju nadjem Alpinestars Tech Aero Backpack u nekim starim zalihama bukvalno po nabavnoj ceni. Odusevljavam se iz dana u dan o cemu su sve razmisljali kad su ga pravili, bukvalno ima sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan @svahbas, odlican ranac, imam ga vec par godina sta sve nisam stavljao u njega i sta sve nije preziveo. Vredi svaku paru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoER6N 1 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Ljubo evo jedne slicice. Nije nesto reprezentativna ali bice jos. Nego, malo sam se zaleteo pri kupovini (danak neiskustvu ) provalio sam po auspuhu da je motor klizao po desnoj strani ali je na oko lepo sredjen. Medjutim kad sam skinuo desnu plastiku kad ono... krpljena i lepljena posuda rashladne tecnosti, po principu drzi vodu dok majstori odu. Nazalost danas pocela da curi... Da li neko zna gde mogu da kupim posudu rashladne tecnosti za kawasaki er6? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoER6N 1 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan samo jos da je zakacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 12, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ljubo evo jedne slicice. Nije nesto reprezentativna ali bice jos. Nego, malo sam se zaleteo pri kupovini (danak neiskustvu ) provalio sam po auspuhu da je motor klizao po desnoj strani ali je na oko lepo sredjen. Medjutim kad sam skinuo desnu plastiku kad ono... krpljena i lepljena posuda rashladne tecnosti, po principu drzi vodu dok majstori odu. Nazalost danas pocela da curi... Da li neko zna gde mogu da kupim posudu rashladne tecnosti za kawasaki er6? zakrpi tu staru... ili ebay .com ili co.uk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zdravo! Nisam puno pisao od kad uzeh makinu, svaki slobodan trenutak proveden na ulici . Treba mi savet, kako lepiti nalepnicu (tank pad) na rezervoar? neki pocinju odozgo, pa polako na dole, neki obrnutim smerom, neko sapunja, neko koristi fen, kakva su vaša iskustva? većina mojih drugara je kupila motor sa već zalepljenom nalepnicom, tako da nema baš iskusnih oko mene... E da, još jedno pitanje, kako zalepiti nalepnicu koja ide na čep rezervoara? toga nema ni na internetu...bar ja nisam našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav drustvo. Kao sto kolega rece e-bay ili krpljenje. Vidi i u nekom od servisa koliko kosta nova, cisto radi poredjenja cene ali mislim da ce biti papreno skupa. I dajte jos slika sa voznji. Ja sam trenutno prizemljen. Uhvatio sam mesto na ortopediji na Banjici, pa mi sredjuju lakat. Tek u avgustu cu moci ponovo da vozim. Samo me tapatalk ubi ko zeca. Sve se dobro ucitava osim ove nase teme o_O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoER6N 1 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Nasao jednu na ebay-u za samo 37$ kod nas ne smem ni da pitam Mislim da ce ipak da padne neko krpljenje Hvala, Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Darko Ako budes nesto radio stavljaj slike. I pitaj sve sta ti padne na pamet. Ja nisam neki strucnjak ali uvek se javi neko sa iskustvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav drustvo. Kao sto kolega rece e-bay ili krpljenje. Vidi i u nekom od servisa koliko kosta nova, cisto radi poredjenja cene ali mislim da ce biti papreno skupa. I dajte jos slika sa voznji. Ja sam trenutno prizemljen. Uhvatio sam mesto na ortopediji na Banjici, pa mi sredjuju lakat. Tek u avgustu cu moci ponovo da vozim. Samo me tapatalk ubi ko zeca. Sve se dobro ucitava osim ove nase teme o_O E jbg. Sta se desilo? Sto se tice tapatalka, imam isti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam povredio lakat pa su ostale krhotine kostju u njemu. Sad su mi to ocistili da bih dobio normalnu pokretljivost. Trebalo bi da za vikend budem kuci a za dve nedelje ponovo voznjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci otisao si na reklamaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mali servis buahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan evo mog macana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo mog macana Jesam li ja ovog video pre par dana u oglasima ili sam se nesto istripovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan evo mog macana Jesam li ja ovog video pre par dana u oglasima ili sam se nesto istripovao? Pa neznam. Bio je na oglasima ali sam ga uzeo pre dva meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam. Bio je na oglasima ali sam ga uzeo pre dva meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Gas cap Tank pad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Tank pad imam, i ajde njega mogu da razumem .. ne grebes rezervoar ali Gas cap ne bas .. cak mi se ni estetski ne svidja :)Ali dobro, ukusi su razliciti. Jos samo vreme da se sredi, da covek moze negde da se provoza i ovaj motor ce stvarno imati smisla. Ko kaze sve je do opreme taj je za shamara.. Pa pada led svaki drugi dan, ne smem da prodavnice na motoru da odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Jul 17, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Čim sam ja uzeo nov motor, celo leto pada kiša...priča mog života Boja na ovogodišnjoj seriji je užas, meni je (verovatno od kamenčića) otpala sa rezervoara posle manje od 150km pređenih... glupavi mat i to izgleda jedna ruka (ne razumem se mnogo u farbe ali moj kinez od 125cc je imao bolju farbu). Osim toga, sve je extra, zaljubio sam se u ovaj motor i extra mi je upravljiv, s obzirom koliko sam (realno) neiskusan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 18, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja naso vizire za dz 30-50 dolara, za srednji i najnoviji model > JA imam ovu karbon zastitu na gas cap, i na satu, ali meni izgleda kao pravi karbon a na ovoj slici mi se cini kao slicica 2d?? Ja planiram sad nove retrovizore rizoma, nabasao na neke, rucice aluminijumske, xenoni (napkon) i vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dzony daj linkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima vizir. Mislio sam da mi ne treba ali... I daj da vidimo i retrovizore, ovi su katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...