Stefan010 24 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc ako neko zna. Nasao sam ove crash padove ali ne pise da li su za er6f ili n. Meni treba za f 2009, pa ako neko zna kako izgledaju da potvrdi da li su to ovi: http://www.aliexpres...1441053597.html Ja mislim da jesu, ovaj duzi je za levu stranu na bloku motora, jer je tu vise uvuceno...skoro sam ja stavljao slajdere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 2, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ima razlika za er6n i er6f kod slajdera, znam da ovi za f model treba da imaju ovu nosecu plocicu duzu da bi prosli kroz otvor na plastikama.. http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=2009+sliders&initiative_id=QRW_20140102071939&productId=725251367 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 43 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc ako neko zna. Nasao sam ove crash padove ali ne pise da li su za er6f ili n. Meni treba za f 2009, pa ako neko zna kako izgledaju da potvrdi da li su to ovi: http://www.aliexpres...1441053597.html Ja mislim da jesu, ovaj duzi je za levu stranu na bloku motora, jer je tu vise uvuceno...skoro sam ja stavljao slajdere... Koje si stavljao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ima razlika za er6n i er6f kod slajdera, znam da ovi za f model treba da imaju ovu nosecu plocicu duzu da bi prosli kroz otvor na plastikama.. http://www.aliexpres...uctId=725251367 Sad sam u rebusu koji uzeti, znam da se razlikuju za n i f. A mislim da ne moze manje od 50-55e da se nadju. I ovi izgledaju vrhunski (http://www.aliexpress.com/item/Engine-Cover-Crash-Pad-Frame-Protector-Slider-Fit-NINJA-400-ER-6-09-11-2009-2010/1557727198.html), ali opet ne pise da li su za n ili f. Ajde salji poruku prodavcu pa da narucujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mala pomoc ako neko zna. Nasao sam ove crash padove ali ne pise da li su za er6f ili n. Meni treba za f 2009, pa ako neko zna kako izgledaju da potvrdi da li su to ovi: http://www.aliexpres...1441053597.html Ja mislim da jesu, ovaj duzi je za levu stranu na bloku motora, jer je tu vise uvuceno...skoro sam ja stavljao slajdere... Koje si stavljao? Ne znam Nikola je narucio bio, ako se on seca neka postavi, ili da odem i slikam motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 3, 2014 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan tvoji bili 25 usd, cim se javi crnez javljam Ne idu ovi sa linka za srbiju... mora neki drugi? Promenio Januar 3, 2014 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 43 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam danas Puig-ove, ove nove R12. Nova godina pa da se pocastim . Nemam poverenja u ove kineske, malo mi lose izgledaju. Imao sam ja vec na njemu neke ali su bili domaca radinost. Jedan mi skinuli dusmani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pala prva voznja posle povrede lakta Nisam puno, nekih 30-45 minuta ali bitno je da se moze voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pala prva voznja posle povrede lakta Nisam puno, nekih 30-45 minuta ali bitno je da se moze voziti hahaha samo ? Ja vec imao 3-4 voznje u prva 3-4 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam sve od 8 ujutru pa do 5-6 popodne ovih dana a kad nisam radio bio sam pijan ko zver :-) Pod alkoholom nesedam na dva tocka. A i nisam bio siguran u ruku. Sad mogu da pojacavam. Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Januar 9, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni jel se javio kinez, za koji model su crash barovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni jel se javio kinez, za koji model su crash barovi? majok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, zanima me da li je neko promenio opruge kvacila, i stavio sportske ( tvrdje??) citam malo po netu kostaju 20ak USD, smanjuje se proklizavanje kvacila, kvacilo je cvrsce, i malo bolji odziv gasa u nizim obrtajim, tj motor je kao startniji? Jel probao neko ili da budem prvi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Januar 20, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ti pa da nam preneses iskustva Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 50 dolara bi me izaslo sa postarinom iz amerike, a ceo set oko 70usd....... jace nego lucasove 10-15%.... Nego gledajte ovo cudoviste , na kraju ima da napravim ovo od mog motorceta... Rep oko 200 usd, stop svetlo za njega 35 usd, sediste 50ak eura.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Januar 21, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas jos koju sliku od ovog motorceta? Ili daj link. Malo mu je mrsavo dupe za moj ukus :-) Inace je extra. Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan er6n k speed tajlandska firma ih radi. Inace ovo bi stvarno napravio ali bi preskupo ispalo... http://www.mocyc.com/gallery5890/er6n2009streetfighterpowerredbykspeed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobri su ovi tajlandjani ali se meni niako ne svidjaju svetla. Ko onaj buljavi robot iz Transformersa I. Al zato prednja vila i kochaljke su fenomenalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan jeftine prednje vile bolji far je mogo kao ovde par stranica unazad sto smo komentarisali. inace babaroga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Januar 24, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je ovaj grill za hladnjak posle mesec ipo dana cekanja http://www.ebay.com/itm/Radiator-Grille-Guard-Cover-Protector-For-Kawasaki-ER6N-ER6F-2009-2011-2010-new-/321247333991?pt=AU_Motorcycle_Parts_Accessories&hash=item4acbd54e67 Stvarno je dobro napravljen, nema sanse u sopstvenoj reziji bez nekih masina da ispadne ovako dobro. Jedna strana sjajna, brusena, a druga nije. Ne radi mi fotoaparat, a telefonom ne ispadnu neke dobre slike da postavim da vidite. Slova i oni znaci su stvarno lepo obradjeni, sad mi zao da ga udaraju kamencici. Danas nisam stigao da ga postavim na motor, videcu sutra, al kad sam gledao hladnjak ima na par mesta izoblicena rebra, garant od kamencica sitnih, tako da bi ovo trebalo svi da imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan to je na cnc masini radjeno A sto se zastite tice, sigurno stiti, mada mene zanima jedno.. Sada kada stavis proveri temperaturu da li se brze motor zagreje zato sto manje vazduha ,,udara `` u hladnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle 2 sata posla, napokon smo uspeli kolega i ja da namestimo onaj nesrecni grill. Evo jedna slika, ne znam koliko se dobro vidi, ali je mnogo lepse uzivo. Grill ne naleze direktno na hladnjak, vec ima jedno pola cm-cm razdaljine, tako da se oko hladjenja nista bitno nije promenilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 59 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imam par pitanja, kako je ovaj sneg pao samo mi pada na pamet sta mi sve treba za sezonu kao da pocinje sutra Prva stvar, imam problem s kacigom, guma koja ode odozdo je popustila sa strane (odlepila se) pa bih ti trebao da sredim. Jel neko to radio, cime bi to mogao najbolje da odradim? Drugo, treba mi mreza za prtljag, ali ne mogu da nadjem nikakve sem kod kineza (30x30) sto mi je malo. Ako ima neka krstena, rado bih pogledao pa vjerovatno i uzeo. I trece, trebao bih da kupim ekstendere za retrovizore, nasao sam na ebay za nekih 16-18 dolara, i cine mi se kao da su ok. Stvarno mi je problem, ne vidim nista iza sebe i na duze zna da bude stvarno problem. Jel neko to kupovao? I mnogo mi se svidja ovaj grill, volio bih da cujem iskustva kad krene sezona, vjerovatno bih i ja pazario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa za sezonu kad pocne ako hoces da odradis servis, ako vec nisi kad si uzeo motor. Znaci ulje, filter ulja, ocistis filter vazduha, svecice u zavisnosti od kilometraze ( na 18-20-24k km se menjaju) . A sto se retrovizora tice, ja sam kupio bar end retrovizore i tih briga nemam a kostali su toliko 15-20 usd. Extenderi mislim da su na kineskim sajtovima jeftiniji i da ce da ti pomognu koliko toliko . Mreze za prtljag evo ti link pregledaj dimenzije ali mislim da je 30x30 najveca ali mozda gresim http://www.aliexpres..._20140127010550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 59 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Spremno je to, ulje, filteri, svijecice ... to ceka jos od decembra u kuci Sad mi je ovo briga. I ja sam nasao tu mrezu ali mi je mala, ili mi se bar cini je mala. Ako ne nadjem nista, nacicu neki drugi nacin da se popakujem, kofer mi se ne stavlja, mada znam da je extra stvar. Nista, probacu ove extendere, pa sta mi bog da (mada za 16 usd nije se mnogo nadat) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...