Dzony93 368 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Brate odusevljen sam ovim novim, da ustekam pare i prodam moj ovo bi uzeo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovo nije najnoviji model, nego customizovan ovaj poslednji, svejedno izgleda brutalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovo nije najnoviji model, nego customizovan ovaj poslednji, svejedno izgleda brutalno Da to je model 2012 god. I menjan auspuh, zatamnjen far, sediste tolko se sad secam da j e sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Dzony sta radis ovo!? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj crni izgleda kao da ima 150 konja, a nema znaci samo je lep na oko, a nista sto se tice performance, ovaj je nesto potpuno obratno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Pravi naked,sto manje plastike,nema kofer,nema vezir,nema dodatnih gluposti,jos da je skunuo nosac tablice i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde tablicu da stavi kad se vozi po ulici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dzony sta radis ovo!? Eeee da sam ja ovo na motoru motor bi bio na zadnji iz momentalno sa mojih 100 kg ovaj zelembac je babaroga Nego ljudovi ima li neko puig vizir za 06-08 god er6n? Pitao ivana sto pravi vizire ali trazi uzorak ,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ispod rep,evo ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Aj majku ti na sta lici ovaj zeleni, uzas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ispod rep,evo ovako Nije legalno pogotovo po novom. A onaj zelembac je verovatno u nekoj zemlji Evrope a ne u Srbiji gde se dogovaramo sta da pise a sta da brise Meni nije ni ruzan toliko samo vesanje napred nazad i kocnice vrede kao jedan nov 2013 model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Stavim stop s integrisanim zmigavcima kao dzoni,i kad me pitaju zasto je tako tablica,lepo objasnim indijancima da je motor naked i da je takav iz fabrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Stavim stop s integrisanim zmigavcima kao dzoni,i kad me pitaju zasto je tako tablica,lepo objasnim indijancima da je motor naked i da je takav iz fabrike Ja imam integrisane je... kevu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos ko, sem Bukinca i mene da bi isao u KM sad u subotu? Ja idem. A jesi li ti clan nase sekte? Ajde da vidimo ko sve ide, pa da idemo sektaski. Nadjemo se ispred skupstine i polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Mene su svi ispalili petorica njih! Al dobro, sta cu, ne smem sam sebe zajebati. Vodim jednog ortaka kao suvozaca, tako da 99% idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mene su svi ispalili petorica njih! Al dobro, sta cu, ne smem sam sebe zajebati. Vodim jednog ortaka kao suvozaca, tako da 99% idem. Zajebavas!? Imenuj ovde ako su iz ove sekte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je iz ove sekte! Al necu reci da je to Nemanja sa nikom Bukinac, ako si to ocekivao od mene. Ostali voze neke Afrike i zajebancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Buhahaa, to je to @Dzony, nasao sam nesto za tebe! >> http://cn.diytrade.com/china/pd/6269740/Motorcycle_Turbo_kit.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo sto me pominjete, dok nisam tu . Ja sam za to da se lepo skupimo kao sto smo se skupili za otvaranje sezone i da odemo na neku voznjicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali samo pod uslovom da ne predjemo 80km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Buhahaa, to je to @Dzony, nasao sam nesto za tebe! >> http://cn.diytrade.c..._Turbo_kit.html Mada mi jeftinije da iznajmim busu da me vuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali samo pod uslovom da ne predjemo 80km/h Taj uslov moze mozda ali samo u gradu! Ne stvarno ljudi daj da se skupimo vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mada mi jeftinije da iznajmim busu da me vuce Nije jeftinije(?), ovo je 37e Buki racer! Btw. Woo3, sigurno si mislio da predjemo samo jednom 80, i da vise ne idemo na tu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma nije reko decko 80 nego progutao jedan broj trebalo je da ispadne 180 ( sledeci komentar je acin sa nekom mlaznom turbinom ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Dzontra tebi turbine ne izlaze iz glave? Nasao sam ti tubinu gore kad ugradis stavi klip da vidimo kako radi! A nasao sam ti odma i korak broj 2 cim ti er6 postane mali i spor > ""my man is straight chillin smokin a blunt like "yea its jet powered....and?"" BUHAHA! GAZDA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...