tjole 15 Napisano Jun 18, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde u Bg-u mogu da nadjem ovaj sraf, negde mi je pobegao, a nije se javio? Drzi plastiku kod oklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan nemoj bre sto bi ga tolko zacrnio sto ih ne ispoliras kao hromirane da budu Zato sto bi bio 5x lepsi da bude skroz crn pogledaj zeleni i naradzasti modeli s crnim felnama,pa prelepi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan uzmi foliju.... Ja ne znam sta da radim sa mojim ralica je ofarbana u boji motora a oko 2 srafa ispucala, e sad da prsvucem u mat foliju ili prefarbam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan tjole, kupis isti takav sraf na imbus, i odneses kod strugara i kazes treba mi ovo, das mu original i on ti to napravi cas posla i resio si problem, sem toga mozes da cimas do kawe ovlascene i da naruce sraf kao rezervni deo ali jeftinije ti je kod strugara, ne znam u kom si kraju ali ima strugar na Karaburmi moze da ti uradi sta oces.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam oprao motor posle tri i po meseca Stvarno ume sa zasija jos grane malo da sredis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan To i ja primetih tek na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Imam armaturu u toj boji mogu da ti dam ako hoces da uradis neke detalje na motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja grana, samo sto je dobila extra zlatnu boju sad kao nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A si' ga uzutio, jel farbas i motor - masinu u zuto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja grana, samo sto je dobila extra zlatnu boju sad kao nova Svidja mi se,ajmo za vikend u knjazevac na moto skup,pa da svratimo posle toga do tebe i ja da ispoliram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan A si' ga uzutio, jel farbas i motor - masinu u zuto? ne tako sam ga kupio... Meni se i svidja i ne svidja pa se dvoumim sta da radim. Cevi sam polirao vodenom smirglom p800 .Ako planiras posle moto skupa da poliramo ima da se raspadnemo dok cekamo da se olade... E sad jedno pitanje gde mogu da napravim one kao dance za auspuh kao sto na kraju ima akrapovic crne one i karbonske sto ima? p.s.Aj javljam da vidimo za knjazevac meni se bas ide mozda se skupimo vise pa podjemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Grane se ohlade za 30min max u hladovini bez obzira koliko su vruce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Grane se ohlade za 30min max u hladovini bez obzira koliko su vruce. veruj mi da treba vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Grane se ohlade za 30min max u hladovini bez obzira koliko su vruce. veruj mi da treba vise Taman da udarimo neko pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan a vozac na ovom paklu se hladi 2 sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Grane se ohlade za 30min max u hladovini bez obzira koliko su vruce. veruj mi da treba vise Taman da udarimo neko pivo Taman, e jedva cekam da otkacim jos ova dva ispita boze zdravlje ima motor ceo rasturim da ispoliram svaku sitnicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan a vozac na ovom paklu se hladi 2 sata 2,eventualno 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja jos ladim glavu od danas, a kacigu ne smem ni da skinem od gosn policaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A zamisli da ne daj boze padnes obori te neko ne moras ni da bude kriv, bez kacige - pukne ti lobanja na pola i malo cigance iz obliznjeg parka dodje sa koficom i lopaticom da skuplja tvoj mozak i pravi dvorac od njega? To je poenta kacige a ne gosn policaj sineeee! (Kaciga = full face helmet only) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan A zamisli da ne daj boze padnes obori te neko ne moras ni da bude kriv, bez kacige - pukne ti lobanja na pola i malo cigance iz obliznjeg parka dodje sa koficom i lopaticom da skuplja tvoj mozak i pravi dvorac od njega? To je poenta kacige a ne gosn policaj sineeee! Kaciga = full face helmet only. zato sam od jetovke preso na full face... Navatao dainese na opasan popust... Nego danas brate veruj mi da mi se nije nosila kaciga ni ventilacija ne pomaze vise, sta da ti kazem kad i panduri poskidali kacige.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 18, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu na glavu zlu ne trebalo jbg tako je kako je, kola imaju klimu tako da je to jedino resenje za vrucine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pored kacige imam i jaknu i rukavice. Znate kako kazu, ko se jednom opece........ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan ^ pratim te i dižem za podkapu! ozbiljno , nosim podkapu koju uvučem ispod kragne jakne jer sam takve sreće da mi se stalno zavuče neka nadrkana buba koja bode, tipa pčela, osa i njihovi bliži rodjaci, ko se 100 puta opeče.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ^ pratim te i dižem za podkapu! ozbiljno , nosim podkapu koju uvučem ispod kragne jakne jer sam takve sreće da mi se stalno zavuče neka nadrkana buba koja bode, tipa pčela, osa i njihovi bliži rodjaci, ko se 100 puta opeče.... ja nisam tolki baksuz , caletu strsljen uleteo jednom... A ja meni se samo u sorc nabiju i onda bude veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 19, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos imam crnu bez imalo belog kacigu koja se usija na suncu, al jbg, nosim je uvek, sta cu. Inace leti po gradu opusteno vozim samo u sorcu maji, al uvek u patikama Inace sam otporan na te bube, ne znam kako. Jednom mi je os uleteo pod vizir i pravo ispod oka ubode me, mamicu mu. Samo sam se pocesao i nastavio da vozim Jednom sam ubio vrapca u niskom letu, koji je hteo da mi prodje kroz tocak, budala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...