Ljuba75 16 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za nove opanke ali dok ne padnu slike nista ti ne priznajemo Sta si stavio? Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika. Dunlop roadsmart II Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobri opanci. Cekamo vizir. Imas neki konkretni u planu? I ja planiram kupovinu vizira na leto. Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Tamam sam mislio da idem za vikend ali ako nema sta posebno da se vidi bolje je da iskoristim za voznju. Ionako sam htjeo da pogledam neke torbe i pakne ali to mogu i ovde. Nego, danas sam zamjenio ulje i filter vazduha, registrovao u utorak i jedva cekam vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tamam sam mislio da idem za vikend ali ako nema sta posebno da se vidi bolje je da iskoristim za voznju. Ionako sam htjeo da pogledam neke torbe i pakne ali to mogu i ovde. Nego, danas sam zamjenio ulje i filter vazduha, registrovao u utorak i jedva cekam vikend! I ja juce uradio servis na 24k, pri tom se zaledio uvece kad sam se vracao od majstora :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si tacno radio? Ulje i filtere ili jos nesto? Moj motor je presao 22 000 pa kontam dal mi je vreme da menjam lanac i lancanike. Koliko mi je cini u dobrom su stanju mada ja nisam neki ekspert A ulje i filtere sam menjao sam sat ipo opustenog posla i sve je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 26k menjao, ulje, filter ulja, filter vazduha, svecice, antifriz i ulje u kocnicama . @Chiza, dobre gume si uzeo, mene cekaju u garazi Metzeler m5 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri opanci. Cekamo vizir. Imas neki konkretni u planu? I ja planiram kupovinu vizira na leto. Послато са XT615 користећи Тапаток 2 Vizir cu poruciti kod Ivana, komplet sa nosacem. Treba mi samo kad krenem na neku dalju voznju i zbog toga cu uzeti vislji. Jbg, ovi moji svi teraju zujalice i kad krenemo negde na voznju, ako poteramo malo agresivnije, ubi me vetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta si tacno radio? Ulje i filtere ili jos nesto? Moj motor je presao 22 000 pa kontam dal mi je vreme da menjam lanac i lancanike. Koliko mi je cini u dobrom su stanju mada ja nisam neki ekspert A ulje i filtere sam menjao sam sat ipo opustenog posla i sve je ok. pa otprilike kao ovo sto woo kaze sem ulja u kocnicama. gume, lanac i lancanike sam promenio kad sam kupio motor na 22,000. E sad ne znam po manualu brda onih inspekcija sto je na 24k to mi ovaj majstor nije radio. Mozda na 30k-32k odem kod Culeta do NS na detaljniju proveru ne znam kolko su te inspekcije zahtevne... @chiza kakav vizir uzimas neku touring varijantu ili ovaj klasicni nizak (puig kawasaki) takav imam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 21, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Lanac je najlakse da se proveri i zubcanike. Uhvatis lanac odprilike negde na 3h na zubcaniku i povuces ga, ako vidis 1/3 ili vise zubca onda je zreo za menjanje, isto ako ti se ne okrecu svi valjcici na njemu. A slika ima i slika za zubcanik kako bi trebalo da izgleda kada je zreo za menjanje E da, ako imas stender onda ti je isto lako da vrtis tocak u leru, i pritiskas lanac, ako vidis da je lanac negde mek, negde zategnut isto i tada bi trebalo da ga zamenis. P.s. Vidim novi er6n u nisu i to narandzasti . Od kad sam ga uezo prosle god nakotili se mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Mart 21, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 26k menjao, ulje, filter ulja, filter vazduha, svecice, antifriz i ulje u kocnicama . @Chiza, dobre gume si uzeo, mene cekaju u garazi Metzeler m5 . Slabe vam te gume, ja narucio Pirelli angel gt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 26k menjao, ulje, filter ulja, filter vazduha, svecice, antifriz i ulje u kocnicama . @Chiza, dobre gume si uzeo, mene cekaju u garazi Metzeler m5 . Slabe vam te gume, ja narucio Pirelli angel gt Dobra turing guma. Vozio Pirelli do sad, pa reko malo da promenim . Nego jel stavljao neko bmc filter vazduha i ako jeste jel ima neke razlike sem potrosnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac je najlakse da se proveri i zubcanike. Uhvatis lanac odprilike negde na 3h na zubcaniku i povuces ga, ako vidis 1/3 ili vise zubca onda je zreo za menjanje, isto ako ti se ne okrecu svi valjcici na njemu. A slika ima i slika za zubcanik kako bi trebalo da izgleda kada je zreo za menjanje E da, ako imas stender onda ti je isto lako da vrtis tocak u leru, i pritiskas lanac, ako vidis da je lanac negde mek, negde zategnut isto i tada bi trebalo da ga zamenis. P.s. Vidim novi er6n u nisu i to narandzasti . Od kad sam ga uezo prosle god nakotili se mnogo Hvala hvala, imam stender bas cu da probam kad dodjem kuci, tako mi je najlakse. Sto se tice guma, i meni treba prednja ali ne znam sta cu. Moracu malo ozbiljnije da se pozabavim tim ovih dana, da ne docekam da se vozim na zhicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trenutno na 20000, meni bre lanac skroz ok...ja cu redovan servis i mozda ulje u kocnicama i to je to... Sent from my ZP990+ using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 22, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 26k menjao, ulje, filter ulja, filter vazduha, svecice, antifriz i ulje u kocnicama . @Chiza, dobre gume si uzeo, mene cekaju u garazi Metzeler m5 . Slabe vam te gume, ja narucio Pirelli angel gt Imam tu gumu dobra je ali mi nesto proklizava na jaci gas ... Inace ovako je extra A za lanac sad.. Lanac i meni bio ok, dok nisam pravio pauze sa podmazivanjem -.-' . On moze da ode i na 10k km ako se ne odrzava kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika. Dunlop roadsmart II NIkad vise dunlop necu da vozim, toliko su tvde da nemam reci...razocaran sam u svakom pogledu... Nego filter vazduha bi mogao da zamenim, koja je cena i koja je cena kompleta lanca i lancanika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Mart 22, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam Dunlop zadnju i nisam nesto bog zna zadovoljan ... nekako je plasticna. Cena filtera za vazduh je cini mi se oko 10 eura, ili izvadis stari i operes kako je meni preporucio Dzony Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imao Dunlop, ponovo Dunlop, meni je Dunlop ok. Nije mekana kao Pireli, ali i traje duze nego Pireli. Za moje potrebe je skroz ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Imao Dunlop, ponovo Dunlop, meni je Dunlop ok. Nije mekana kao Pireli, ali i traje duze nego Pireli. Za moje potrebe je skroz ok Sto kaze svahbaz guma je plasticna...leti u krivine baca na sve strane,ma nula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo pireli angel, bas sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Imao Dunlop, ponovo Dunlop, meni je Dunlop ok. Nije mekana kao Pireli, ali i traje duze nego Pireli. Za moje potrebe je skroz ok Sto kaze svahbaz guma je plasticna...leti u krivine baca na sve strane,ma nula Jbg zavisi koji Dunlop, ima ih raznih. Meni je motor imao fabricke Dunlop Roadsmart koje su meni bile katastrofa, iskreno nikad goru gumu nisam vozio. Zavisi i od tipa voznje, nekom odgovara klasicna turing guma koja ce da mu traje 20k, nekom neka sport turing, a nekom bas sport. Meni guma na motoru vec na 6k i ima da gura "mozda" jos 1000km. Svako se prilagodi sebi i uzme ono sto mu odgovara, vrv nekom ta Roadsmart bas odgovara, a ja je ovde pljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 24, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Imao Dunlop, ponovo Dunlop, meni je Dunlop ok. Nije mekana kao Pireli, ali i traje duze nego Pireli. Za moje potrebe je skroz ok Sto kaze svahbaz guma je plasticna...leti u krivine baca na sve strane,ma nula Jbg zavisi koji Dunlop, ima ih raznih. Meni je motor imao fabricke Dunlop Roadsmart koje su meni bile katastrofa, iskreno nikad goru gumu nisam vozio. Zavisi i od tipa voznje, nekom odgovara klasicna turing guma koja ce da mu traje 20k, nekom neka sport turing, a nekom bas sport. Meni guma na motoru vec na 6k i ima da gura "mozda" jos 1000km. Svako se prilagodi sebi i uzme ono sto mu odgovara, vrv nekom ta Roadsmart bas odgovara, a ja je ovde pljujem. Pa da, roadsmart su meni i prednja i zadnja...place mi se bukvalno, a nemam trenutno para za druge...mada sledece koje probam su Metzeler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 16200 din registracija . 5000 manje nego sto me prosle godine izasla .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za nove opanke ali dok ne padnu slike nista ti ne priznajemo Sta si stavio? Послато са XT615 користећи Тапаток 2 evo malo fotkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje da te sluze opanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...