AIeksandar 396 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Otisli namotaji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa slusaj problem ja mislim da jesu... U sred voznje ugase se cajgeri, svetla, sve, samo kada se upali zmigavac jedva svetli lampica . Cim usporim i presaltam u prvu ako ne turiram on pocinje da se gasi i na kraju stane. E kada hocu da ga upalim on nema struju dovoljno da zavergla motor ( da napomenem tada kad dam kontakt sve se lepo upali) i onda moram da ga upalim na guranje i tada upali ali isto moram da ga lepo isturiram par puta, i onda nakon nekih par minuta voznje opet se ugase cajgeri i tako ispocetka. Akumulator napunim i onda sve lepo neko vreme dok opet ne crkne struja.... Meni u servisu gde prodaju akumulatore kaze lik los akumulator, nece da izdrzi seoznu a ja vidim da pokazuje ovamo 12.20 V i kada motor radi na 4k obrtaja samo blago varira snaga za nekih 0.01-0.02... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju ti novi namotaji, ili polovni. Viklovanje moze ali nije preporucljivo jer ces da ga radis nekoliko puta (min 60e svaki put) dok ne budes uzeo druge namotaje na kraju... Skini deklu levu i videces da su ovakvi A mozes i da izmeris otpor izmedju svake faze treba da bude 0.18-0.27Ω 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znam da treba novi jbg.... Drug nesto spomenuo mozda ima neke pa da mi posalje ako su oni u pitanju.. Moram li ulje da ispustim pre nego sto skinem deklu, nesot sam naleteo sinoc na net kao samo motor da se nagne na stranu pa ce malo da iscuri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ispustis ulje. Treba ti isti takav namotaj za taj motor a ne neki bilo koji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ispustis ulje. Treba ti isti takav namotaj za taj motor a ne neki bilo koji. znam, spomenuo da ima verovatno, ali videcemo nije trenutno u srb.... Nikako da odem do majstora da pogleda, a nesto se ne uzdam u moj unimer da proverim sve ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan idi kod nekoga ko se stvarno razume i merite sve po manualu, ako su namotaji potrazi polovan deo, ni slucajno premotavanje. mozda su namotaji dobri, a regler vrisnuo proveri i kakav ti je konektor instalacije prema regleru, da li ima nekog kurslusa tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Proveravao sam i osigurace malopre, jedna na sredini od 10 ampera citav iznutra a ona plasticna kosuljica mu se bas onako vidno istopila, ali sam ga proverio i unimerom i dobar je... Konektore sam proveravao svi su ok. Nego me enrvira tek tako odjednom -.-' ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je da je napon 12v umesto 14-15v znaci namotaji, da je regler izgoreo imao bi jaci napon od 15v, valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Proveravao sam i osigurace malopre, jedna na sredini od 10 ampera citav iznutra a ona plasticna kosuljica mu se bas onako vidno istopila, ali sam ga proverio i unimerom i dobar je... Konektore sam proveravao svi su ok. Nego me enrvira tek tako odjednom -.-' ... Osigurac menjaj cim ti se ucini da nesto nije kako treba , iako izgleda i proverio si da je dobar. Mozes da zajebes kompjuter i posle samo da kukas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Crko regler.... Sad bio, proverili on je... polovan ima neki za 35 e od er6n.. A sto se namotaja tice, ima mnogo dobar majstor i daje garanciju na svoj rad, sve je u zastiti ako je losa onda ovaj izgori i tolko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko od vas ovaj problem. Masno je dosta oko ove selne a i sire. Nadjoh nesto na netu, ali nisam sigran da li je to to Airbox Crankcase Breather Hose Leaking Oil http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Faults.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko od vas ovaj problem. Masno je dosta oko ove selne a i sire. Nadjoh nesto na netu, ali nisam sigran da li je to to Airbox Crankcase Breather Hose Leaking Oil http://homepages.sli...etp/Faults.html Imao sam ja taj problem na 2009 modelu. Nije bilo toliko strasno, ali svejedno... Rekao mi je serviser da je to normalna pojava jer se guma sa vremenom skupi. Na kraju sam prodao motor, a,ta guma i osigurač su mi ostali u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko od vas ovaj problem. Masno je dosta oko ove selne a i sire. Nadjoh nesto na netu, ali nisam sigran da li je to to Airbox Crankcase Breather Hose Leaking Oil http://homepages.sli...etp/Faults.html Imao sam ja taj problem na 2009 modelu. Nije bilo toliko strasno, ali svejedno... Rekao mi je serviser da je to normalna pojava jer se guma sa vremenom skupi. Na kraju sam prodao motor, a,ta guma i osigurač su mi ostali u garaži. Znaci menja se guma i osigurac?Jesi ti menjao ili ti je ostao nov set? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ne menja se nista. Imao sam i ja taj problem, kao i svi Treba da skines air box, izvuces to crevo odmastis kako valja i stavis vatrostalni silikon, vratis sve i nece vise nikad da bude masno, izmedju airboxa i creva su oni stavili neki lepak koji popusti jako brzo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne menja se nista. Imao sam i ja taj problem, kao i svi Treba da skines air box, izvuces to crevo odmastis kako valja i stavis vatrostalni silikon, vratis sve i nece vise nikad da bude masno, izmedju airboxa i creva su oni stavili neki lepak koji popusti jako brzo... U extra. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 2, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ce izgledati Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 2, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Bas razbija monotoniju, samo nemoj da bude gay pride pa da ostanes bez motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam pitao zasto mi motor ne ide preko 180km...a fora je bila u tome sto sam imao blokadu na 7k obrtaja.Malopre sam je skinuo i tek posle 6 meseci vidim sta je er6n 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio ti ne znas da vozis . Salu na stranu, sada vidis da je ipak interesantan motor i nije trom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu bre blokadu??? Odakle ti to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam pitao zasto mi motor ne ide preko 180km...a fora je bila u tome sto sam imao blokadu na 7k obrtaja.Malopre sam je skinuo i tek posle 6 meseci vidim sta je er6n Pa kako nisi primetio na manjim brzinama da nece preko 7k? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sraf tamo gde idu sajle za gas tako meni reko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu bre blokadu??? Odakle ti to? Motor je uvezen iz Francuske,a kod njih ima neki zakon da se stavlja blokada na 35kw,tako da sam tek juce osetio kako ide motor Ne znam Stefane,nisam nikad vozio do blokade,tako da nisam ni znao da je motor babaroga inace sad znam da je agregat ocuvan i da ce to tek da se tera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam pitao zasto mi motor ne ide preko 180km...a fora je bila u tome sto sam imao blokadu na 7k obrtaja.Malopre sam je skinuo i tek posle 6 meseci vidim sta je er6n Samo da pitam, ako sam dobro razumio: Ti tvrdiš da ti je sa blokadom išao 180 km/h ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...